News

Wat handige items op kantoor kan geen kwaad.

Het is altijd goed om jouw werkplek zo praktisch mogelijk te maken. Want uiteindelijk wil jij gewoon goed je werk doen. Het verschilt nog al waar je werkzaam bent. Want op kantoor heb je andere items nodig dan wanneer je bijvoorbeeld in de zorg of in de horeca werkt. Op elke werkplek heb je andere benodigdheden nodig. Maar waar kan je allemaal aan denken om een zo praktisch mogelijke werkplek te vormen.

Op kantoor.

Natuurlijk wil je op kantoor alles bij de hand hebben. Want dat is wel zo makkelijk. Dus een paar bakjes waar jij alle belangrijke papieren in kan stoppen is nooit weg natuurlijk. Zo ook een pennen bakje met een voorraad pennen. Want pennen heb je nooit genoeg. Zo ook een paar blocnotes waar je notities op kan maken om te onthouden of taken die je nog moet doen. Ook zijn pedaalemmers op kantoor ook altijd fijn. Zo kan je alles ook gewoon weggooien, ook van eten zonder dat je uiteindelijk de afvalbak gaat ruiken. Want niets is zo vervelend natuurlijk.

In de zorg.

Ook hier kom je altijd wel pennen te kort, dus is een voorraad pennen nooit verkeerd. Zorg er ook voor dat je ze niet al binnen een dag kwijt bent. Want gegarandeerd dat dat gaat gebeuren. Verder is het handig om desinfectie bij de hand te hebben. Zo zorg jij ervoor dat je altijd schone handen hebt en hoef je het niet altijd met water te wassen. Al is goed je handen wassen in de zorg wel erg belangrijk natuurlijk. In de zorg kunnen pedaalemmers ook erg handig zijn. Dan hoef je de deksel niet aan te raken met je handen en kan je gelijk door.

Bij de horeca.

Ook in de horeca moet je schoon werken. Want je bent wel gewoon met eten bezig. Werken er veel vrouwen bij jou. Dan is het goed om een pot met elastiekjes te hebben staan. Vaak vergeten ze het, of zeggen ze dat ze het vergeten zijn. Maar het is wel zo hygi├źnisch dat ze hun haren vast hebben. Alles om die haren uit het eten te houden. Ook een voorraad pleisters is nooit weg. Want ja, of je je nu aan een mes snijdt of aan een stuk kapot gevallen glas. Het gebeurt bijna dagelijks wel. Daarom is een voorraad pleisters nooit weg en altijd handig om te hebben.

Geef een reactie