Lifestyle

Hoe ik echt even heerlijk tot rust kom

gaming stoel

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik vind de dagen tussen kerst en de jaarwisseling maar vreemd. Ook deze hele week voelt nog een beetje gek aan. Tijdens die loze dagen weet ik nooit zo goed wat ik moet doen – en ik ben vast niet de enige. Daarom leek het me een goed moment zo net in het nieuwe jaar om je te vertellen over hoe ik echt even heerlijk tot rust kom. Misschien haal je wel inspiratie uit mijn relaxmomenten om zelf ook de figuurlijk batterij op te laden zodat je volgende week weer fris en fruitig aan de slag kunt.

Donkere kamer met fel licht

Je verwacht het misschien niet als je zo mijn blog leest, maar ik ben echt een fanatieke gamer. Natuurlijk behoor ik tot The PC Master Race. Voor de noobs onder ons: ik heb een game PC. Daarom heb ik mezelf met kerst een ontzettend goede gamingstoel cadeau gedaan. Tussen kerst en de jaarwisseling had ik vrij genomen zodat ik non-stop kon gamen. Persoonlijk ben ik fan van een afwisseling tussen shooter games en JRPG’s.

Ik vind het heerlijk om in een relatief donkere kamer te zitten achter mijn beeldscherm. Uren, dagen en zelfs maanden kan ik in die positie doorbrengen. Zeker met mijn nieuwe gamingstoel. Dat ding is echt geniaal! Voorheen kreeg ik na zo’n heerlijke game sessie wat last van mijn rug. Die pijn is dus echt verleden tijd met mijn stylish gamingstoel. Echt een aanrader voor My fellow PC Master Racers.

Even goed opwarmen

Het is weliswaar niet zo koud meer als het de afgelopen maanden is geweest, maar ik ben simpelweg een koukleum. Mijn voeten zijn automatisch ijspegels. Daar hoef ik echt helemaal niets voor te doen. Daarom vind ik het ook echt heerlijk om mezelf af en toe goed op te warmen. Een stomend hete douche, een paar uurtjes in een bad vol bubbels of een lading dekentjes over me heen op de bank zijn voorbeelden hoe ik dat dan doe. Mijn vriend heeft me meerdere keren verteld dat ik ook wat chagrijnig ben als ik het koud heb.

Bovendien is hij altijd het slachtoffer als ik het koud heb. Hij is namelijk altijd lekker warm. Desondanks vind ik het ook gewoon heerlijk om een bad vol te laten lopen, wat kaarsjes aansteken en mijn laptop zo positioneren dat ik vanuit bad mijn Netflix serie kan zien. Het is deels het ritueel waardoor ik tot rust kom en deels de heerlijke warmte. Wist je trouwens dat het ook gewoon goed voor je is? Door in een bad te gaan van een bepaalde temperatuur geef je jouw verbranding ook een wake-up call. Je gaat namelijk zweten. Stiekem vind ik dat ook wel lekker. Even alle stress en spanning uitzweten onder het genot van een kop thee in een bad vol schuim.

Hoe kom jij heerlijk tot rust? Heb jij ook een uitstekende gaming stoel waar je regelmatig op te vinden bent of heb jij een ander ritueel? Laat het weten! Ik ben namelijk ook erg benieuwd naar jouw ervaringen.

Geef een reactie