Fashion Beauty

Guess voor al je sexy en glamorous kleding

Guess

Ik ben gek op mode. Het is een van de weinige dingen waar zoveel variatie in is. Bijna niets is gek genoeg voor de modewereld. Ik kan uren besteden aan het bladeren door tijdschriften. Online shoppen en heerlijk allerlei kleding bekijken is praktisch wel een hobby te noemen. Uiteraard deel ik maar al te graag mijn bevindingen, meningen en voorkeuren. Vandaag ga ik een modelabel in de spotlight zetten waar elke vrouw naar mijn mening recht op heeft. Ik ga het hebben over Guess. Het merk Guess staat wereldwijd bekend om hun sexy en vooral glamorous kleding voor vrouwen. De sensuele reclames zijn al kunstwerkjes op zich. Laten de producten ook nog eens net zo fascinerend zijn. Kortom, reden genoeg om lekker te bloggen over Guess!

Ken je klassiekers in de modewereld

Er zijn een aantal toonaangevende modelabels die iedereen eigenlijk wel kent. Weliswaar zal je niet de complete geschiedenis weten, maar op z’n minst ben je bekend met de naam van het label. Guess hoort zeker in dat lijstje van klassiekers. Dit betekent twee dingen naar mijn mening. Ten eerste is het designer kleding. Dat houdt natuurlijk in dat de kleren en accessoires wel een stukje duurder zijn dan je misschien gewend bent. Ten tweede staat het voor bijzondere kleding van hoogwaardige kwaliteit. Als je een bijzondere outfit zoekt of een kledingstuk dat kan dienen als eyecatcher, dan zit je altijd goed bij de klassiekers in de modewereld. Soms is bijvoorbeeld één kledingstuk al genoeg om je outfit een complete andere uitstraling te geven. Een prachtige tas of een onweerstaanbaar mooi jasje kan genoeg zijn.

Stoer, sexy en stijlvol: dat is Guess

Het is wel belangrijk dat je weet welk merk wat voor kleding maakt. Geen enkel merk is hetzelfde. Zo onderscheidt Guess zich door erg stoer, sensueel en stijlvol te zijn. Hierdoor kan je de kleding van Guess gemakkelijk dragen als een alledaagse outfit met een zeer glamoureuze twist. Met de kleren en accessoires van Guess zie je er met andere woorden altijd casual chique uit. Ideaal voor iedere jongvolwassen vrouw die een statement wil maken, maar geen gekke outfits wil aantrekken. Wees trouwens niet bang dat Guess alleen kleding maakt voor vrouwen. Het merk heeft ook prachtige collecties voor heren en zelfs ook voor kinderen. Dus als jij sexy en glamorous voor de dag wil komen, raad ik je hoogstpersoonlijk Guess aan. Met deze klassieker zit je altijd goed.

Geef een reactie