News

Mooie nagels met de gellak sets van Yinger

gellak-sets

Wil jij mooie nagels en denk je dat je hiervoor alleen terecht kunt bij nagelstudio’s? Hell no! Tegenwoordig kun je, je nagels ook heel simpel thuis doen met het gemak van de gellak sets van Yinger. Geen dure bezoekjes aan de nagelsalons meer. Met de sets van Yinger haal jij een salon in huis. De sets zijn voorzien van 11 accessoires die jou zullen voorzien van prachtige en langdurig mooie nagels. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder.

De gellak sets van Yinger

Met de gellak sets van Yinger haal je dus een nagelsalon in huis maar wat mag je, je hier eigenlijk bij voorstellen? Als je zelfs je nagels voorziet van een leuk kleurtje gebeurt dit vaak met een simpel nagellakje. Niks mis mee natuurlijk maar blijf het lang zitten en is het resultaat echt zo mooi als je had gehoopt? Meestal valt het een beetje tegen en bereik je het resultaat, wat ze in nagelstudio’s wel bereiken, bij lange na niet. De sets van Yinger geven je echter het resultaat van de nagelstudio’s maar dan gewoon bij je thuis. De gellak sets bestaan bijvoorbeeld uit een hoogwaardige UV/LED hardingslamp die zorgen dat de gellak goed opdroogt en de lamp is van hoogwaardige salonkwalitieit. Daarnaast zijn deze sets ook geleverd met een luxe bewaardoos, 11 accessoires zoals; primer, basic coat, top coat en nog veel meer én mag je 5 of 7 gellaks naar keuze mee bestellen. Met deze sets haal je dus echt je eigen nagelsalon in huis.

Twee soorten sets

Omdat je helaas niet altijd thuis bent en misschien deze gellak sets ook wel mee wilt nemen op vakantie of onderweg hebben Yinger twee soorten sets naar de markt gebracht. Als eerste de Salon Premium Set die voorzien is van al het bovengenoemde en een On The Go Set. The On The Go Set is voorzien van dezelfde accessoires, heeft dezelfde lamp alleen dan in een travelsize en je krijgt er 1 of 4 gellaks naar keuze bij. Natuurlijk is de prijs van de laatst genoemde set hierop aangepast.

Haal je de gellak sets van Yinger in huis dan merk je echt verschil. Ja, het is misschien een kleine investering maar het is het meer dan waard. Prachtige nagels voor minimaal 14 dagen. Wij zijn verkocht, jij ook? Laat ons weten wat jij van dit product vind in een comment!

Geef een reactie