News

Een dag vol verschillende uitdagingen

Dermalogica

Vrienden, familie en trouwe lezers weten dat ik altijd wel te porren ben voor iets nieuws. Ik ontdek graag nieuwe producten, ik doe uiteraard vol liefde nieuwe ervaringen op en ik ben niet snel uit het veld te slaan. Tenminste, dat dacht ik altijd. Mijn broer en zijn vriendin hebben recentelijk een huis gekocht. Het is eerder een project dan een echt huis – vind ik. Ze moeten namelijk alles (en dan bedoel ik ook echt alles) opnieuw maken of vervangen. Van de gasleiding tot aan de badkamer en de afvoer; ze maken er een compleet nieuw huis van. Als de goede zus die ik ben, besloot ik een dag ook de handen uit de mouwen te steken. Wat kan het ergste zijn dat ik moet doen tijdens een verbouwing?

Nieuwe vaardigheden ontwikkelen

Dus ik ging met mijn goede gedrag mijn broer een dag helpen afgelopen weekend. Het leek me in eerste instantie wel gezellig. Bovendien kon ik gelijk even wat nieuwe skills ontwikkelen. Die kunnen later in mijn leven wellicht nog van pas komen! Nou, ik heb het geweten. Een huis compleet verbouwen klinkt misschien heerlijk en perfect. “Je kunt het echt helemaal maken zoals je wilt”, hoor je dan vaak. Dat is wel zo, maar man! Wat een werk is het zeg. Dat zeg ik nu, terwijl ik maar 1 dag geholpen heb. Ik kan me niet voorstellen hoe mijn broer en zijn vriendin zich voelen. Hoe dan ook, ik mocht eenvoudig wat balken schilderen.

Hard werken en doorbikkelen

Dat klinkt niet al te moeilijk toch? Nou, als je iets goed wilt doen als amateur dan gaat er geheid meer tijd in zitten dan je verwacht. Zo leerde ik dat ik eerst de balken schoon moest schuren voordat ik überhaupt een kwast aan mocht raken. Met een klein lief machientje ben ik de hele ochtend bezig geweest de balken te schuren. Daar krijg je een droge huid van, niet normaal! Na het schuren mocht ik nog steeds niet verven. Nee, eerst moest ik de balken weer schoonmaken met ammonia water en een spons. Als dat gedroogd was, dan mocht ik eindelijk de verfspullen pakken. Dat wil zeggen, ik mocht aan de slag met de primer. Blijkbaar moet je eerst een basislaag schilderen voordat je de uiteindelijke kleur erop smeert. Al met al was het hard werken en doorbikkelen.

Welverdiende beloning voor mezelf

Zoals ik al zei ben ik altijd wel te porren voor nieuwe ervaringen. Na één dag klussen, was ik er eigenlijk wel klaar mee. Het was een dag vol verschillende uitdagingen en pff, wat voelde ik mezelf soms toch dom! Toen ik ‘s avonds eenmaal thuis was, besloot ik mezelf een welverdiende beloning te geven. Ik ben heerlijk in bad geweest. Al mijn spieren moesten even ontspannen. Na het bad heb ik mijn droge huid ingesmeerd met huidverzorgingsproducten van Dermalogica. Daar was die wel aan toe! Wanneer ik een extraatje verdien, dan verwen ik mezelf altijd met Dermalogica. Zelf bestel ik dit altijd online bij Huidverzorging Mireille. Dat is lekker makkelijk en als ik helemaal in een spending mood ben, dan ga ik all out. Die webshop heeft namelijk alles in huis zodat jij jezelf even goed in de watten kan leggen. Als jij (net als ik) een welverdiende beloning wilt geven aan jezelf, dan raad ik echt Dermalogica aan. Je wordt er zelf blij van en je huid is je tevens dankbaar!

Geef een reactie