Fashion Beauty Lifestyle

Lekker zitten, binnen en buiten voor jong en oud

zitzak

Om lekker te kunnen zitten, heb je een goede stoel nodig. Zou je denken. Maar wat denk je van een zitzak? Die zijn er in alle soorten, maten en kleuren. Voor binnen en voor buiten. Voor kinderen en voor volwassenen. En vergeet je huisdieren niet! Ook zij kunnen heerlijk zitten en liggen op een zitzak.

Denk jij bij een zitzak ook aan een oversized kussen?

Dat is logisch, want die zie je het meest. Maar er zijn ook zitzakken in de vorm van stoelen, zelfs met een rugleuning voor extra comfort. Maar nu vraag je je vast af waarom mensen dan niet voor een gewone stoel kiezen. Die vraag is direct beantwoord als je eenmaal in/op een zitzak bent gaan zitten. Het comfort is namelijk zoveel groter dan wanneer je op een gewone stoel gaat zitten. De zitzak vormt zich naar jouw lichaam en naar jouw favoriete zithouding. Zo heb je altijd de perfecte zit voor jouw lijf!

Is zo’n zitzak geen broeinest van vuil?

Zeker niet! Je kunt de zitzak heel gemakkelijk even stofzuigen of afnemen met een doekje. De stof is zo gekozen dat de vulling niet vies wordt als er een keer een kop koffie of een glas water overheen gaat. In geval van nood kan je de zitzak zelfs even leeghalen en wassen. Je kunt de zitzak ook gerust een nachtje buiten laten staan, maar om ‘m echt mooi te houden wordt wel aangeraden om ‘m naar binnen te halen of af te dekken met een meubelhoes.

Is de vulling bestand tegen veelvuldig gebruik?

Jazeker! De speciale vulling in de zitzakken is er juist voor gemaakt dat de zitzak zeer regelmatig gebruikt wordt. Natuurlijk wordt de stevigheid van de bolletjes na verloop van tijd wat minder. De een vindt dat juist fijn en de ander vult de zitzak regelmatig bij. Het is maar net wat jij wilt van de zitzak. Je kunt deze gemakkelijk bijvullen zodat de vorm altijd hetzelfde blijft. Kortom: een zitzak geeft langdurig plezier voor iedereen en past in ieder interieur.

Geef een reactie