Wat zijn de zonnebrillen trends voor komende zomer?

Wat zijn de zonnebrillen trends voor komende zomer?

Zonnebrillen, het is een onmisbaar item voor in de zomer. Maar eigenlijk ook voor in de winter of lente, immers met een voorjaarszonnetjes is niets zo lekker als in de zon op het terras te zitten. En wanneer in de winter de zon laag staat en je rijdt auto is een zonnebril ook handig. Ben jij op zoek naar een nieuwe zonnebril? Dan wil je graag weten wat de trends zijn op gebied van zonnebrillen.

Opvallende zonnebrillen

Een van de eerste trends die genoemd mag worden is dat je met een zonnebril een statement kan maken. Het maakt niet uit hoe de zonnebrillen er uitzien, zolang ze maar opvallen. Van een rechthoekig model, neon glazen, mono glazen tot een oversized model. Bij deze trend geldt, hoe extravaganter hoe beter. Houd echter wel rekening mee dat opvallende en grote zonnebrillen niet bij iedereen staat. Wil je op safe spelen en kiezen voor een zonnebril dat een statement maakt maar niet al te groot is? Kies dan voor een Ray-Ban zonnebril. Deze zonnebrillen maken door hun design en uiterlijk altijd een statement.

Smalle en rechthoekige zonnebrillen

Een andere trend die we weer terugzien is het dragen van dunne en rechthoekige zonnebrillen. Dit soort zonnebrillen was vorig jaar ook al heel populair en ook deze zomer zie je ze weer veel terug. Rechthoekige en smalle modellen heb je in allerlei kleuren. Wat dacht van een zwart of bruin model? Ook kun je gaan voor een rode, groene of blauw kleur. Slanke en rechthoekige brillen passen bij de meeste mensen, dit omdat deze modellen vaak niet zoveel aandacht vragen. Heb jij een ovaal en rond gezicht? Dan is een rechthoekige zonnebril helemaal de beste keuze, ze zorgen ervoor dat je gezicht nog beter uitkomt.

Neon zonnebril

Weer even terug naar opvallend en groot, een andere trend die daarop aansluit is het dragen van neon zonnebrillen. Hiermee worden de glazen van een zonnebril bedoeld. De glazen kunnen geel, oranje of roze zijn. Omdat de glazen alle aandacht vangen is het slim om een het model van de bril verder simpel te houden, denk bijvoorbeeld aan een randloze bril. Dit soort zonnebrillen staat iedereen goed. Let alleen wel op dat je outfit niet vloekt met je zonnebril. Heb jij al een kleurtje op je huid? Dan is een neon zonnebril helemaal een goed idee. Ga jij deze zomer weer een nieuwe zonnebril kopen, houd dan deze trends in gedachten bij het uitzoeken van een nieuw exemplaar. Zo loop jij er weer trendy bij.