Je kunt de mooiste dag van je leven (je trouwdag dus) zo mooi en zo duur maken als je zelf wilt. Je wilt natuurlijk de mooiste jurk en het mooiste pak. Jouw trouwlocatie moet tip-top in orde zijn en ook de kerk en de feestzaal moeten vol in de bloemen staan. Maar vergeet je trouwauto niet! Op de mooiste dag van je leven mag zo’n auto natuurlijk niet ontbreken. Een trouwauto huren is dan een goed idee. Een trouwauto huren kan met of zonder chauffeur. Je kunt er zelf bloemen op (laten) aanbrengen of juist een trouwauto huren met alles erop en eraan. Ook bij een trouwauto huren kun je je prima houden aan je gestelde budget.
Trouwauto huren

Een trouwauto huren is vaak een mannending

Dat jij al vanaf je vijfde bezig was om je bruiloft te plannen (inclusief jurk, smaak en ontwerp van de taart en de ring), wil niet zeggen dat hij nooit over trouwen heeft nagedacht. Natuurlijk dacht hij niet na over je jurk, al zou je in een vuilniszak naar het altaar lopen, hij vindt je toch wel de mooiste en de liefste. Maar hij dacht natuurlijk na over de trouwauto. Een trouwauto huren is dan ook vaak zijn taak.

Een trouwauto huren geeft een extra feestelijk tintje

Zo’n mooie trouwauto huren is echt de moeite waard. Probeer er wel bij je aanstaande door te krijgen dat het een auto wordt waar jij en je complete jurk (redelijk) comfortabel in kunnen zitten. De afstanden die je tussen de verschillende locaties moet afleggen zijn vaak maar kort, maar jullie moeten er wel zo veilig en kreukvrij mogelijk in vervoerd kunnen worden. Als je je bruidskinderen meeneemt in de trouwauto dan moeten er eventueel zelfs autostoeltjes of stoelverhogers in passen. Een bekeuring op je trouwdag kan natuurlijk nooit de bedoeling zijn.

Een trouwauto huren, waar doe je zoiets?

Zoals bij veel dingen, regel je ook een trouwauto huren gewoon online. Je kunt, door je postcode of plaats in te voeren op bovenstaande site, direct zien welke verhuurders er bij jou in de buurt zitten. Je kunt dan online offertes aanvragen, maar ook een afspraak inplannen om eens naar de auto’s te kijken. Dit is dus echt een klusje voor je aanstaande man, kan hij samen met zijn aanstaande schoonvader en zijn eigen vader (en eventuele broers en zwagers) eens lekker een dagje auto’s kijken. Het huren van een trouwauto blijft toch een mannending.

Dit vind je ook leuk

+ There are no comments

Add yours