Lifestyle

Nieuwe handige dingen voor thuis

Er komen altijd wel nieuwe dingen bij om uit te proberen. Dat geldt ook voor alle dingen in huis. Er zijn steeds meer nieuwe dingen die je huis nog beter kunnen maken dan het al was. Wat beter in deze zin betekent zal voor iedereen anders zijn, maar voor mij zijn de de dingen die ik in deze blog zal noemen echte veranderingen voor het leven in huis. De meest leuke en makkelijke benodigdheden voor in huis verdienen absoluut een beetje aandacht op mijn blog. Vandaag deel ik met jullie wat ik zo fijn vind aan het wonen in het huis waar ik woon.

Sneller iets op tafel

Een aantal jaren geleden was het voor mij nog heel normaal om als ik thee wilde hebben  de waterkoker aanzette en even moest wachten. Ik legde mijn kopje klaar met thee en honing en als ik een tik hoorde ging ik snel terug naar de keuken om de thee in te schenken. Heel uitgebreid verhaal, ik weet het, maar de manier waarop het nu gaat is vele malen eenvoudiger. Met een kraan waar heet water uitkomt kun je elk moment draaien je kopje er onder houden. Binnen een paar seconden heb je zo heerlijke thee voor je neus.

Heerlijk warm in huis

Sins kort hebben wij in huis een andere manier van verwarmen. Hoewel er met het comfort niets verandert als je een andere vorm van verwarming hebt, is het toch fijn om te weten dat het nu zo gaat. Ons huis is voorzien van infrarood verwarming en ik kan je zeggen dat het goed zijn werk doet. De infrarood verwarming heb je voor letterlijk alles van de spiegel tot de vloer. Je hele huis kan op deze manier heerlijk en gelijkmatig verwarmd worden. Echt een aanrader. Iedereen die er nog niet bekend mee was, mist iets.

Gezonde tour

Met mijn sapcentrifuge maak ik elke dag verse sapjes van verschillende soorten fruit. Nog nooit eerder was het mogelijk om van een hele appel   een sapje te maken, maar met de nieuwe technieken van tegenwoordig kan je echt elk soort fruit gebruiken om een sapje te maken. Niet eens een smoothie (dat is wat dikker), maar echt een waterige sap met een goede smaakt. Heb jij ook een sap centrifuge, een gekookt waterkraan en infrarood verwarming dan hoef ik je niets meer te zeggen. Mocht je ze nog niet in huis hebben dan wil ik je nog een keer zeggen dat je dit moet kopen.

Geef een reactie