Myomy tassen meer dan My Paper Bag!

Myomy tassen, of ook wel bekend als My Paper Bag, zijn veel meer dan alleen een trendy modeaccessoire. Met een tas van Myomy laat je zien dat je duurzame materialen en milieubewustheid heel belangrijk vindt. En dat is precies waar dit tassenmerk voor staat. De My Paper Bag tas was de eerste tas in de collectie van dit duurzame merk.

De tas had het uiterlijk van een papieren zak, maar dan vooral gemaakt van prachtige leersoorten van hoge kwaliteit. De inspiratie voor dit model tas kwam voort uit een ontmoeting met een zwerver. Deze reiziger had niets meer bij zich dan een papieren zak. Deze zag er vies en gebruikt uit, maar het model was nog steeds duidelijk herkenbaar.

Duurzaam en eerlijk

Ramon Middelkoop, grondlegger van het merk Myomy, is met dit idee aan de slag gegaan en zo ontstond My paper Bag van het merk Myomy. Tegenwoordig zijn Myomy tassen veel meer dan een papieren zak, hoewel het originele ontwerp nog altijd zichtbaar blijft in het design van de tassen.

Myomy tassen worden daarnaast op een duurzame en eerlijke manier geproduceerd. De tassen worden onder eerlijke arbeidsomstandigheden vervaardigd en daarmee dragen ze hun steentje bij aan een betere wereld. Getalenteerde vakmensen en leerlooiers krijgen zo een eerlijke kans om hun talenten aan de wereld te laten zien. Dat voelt niet alleen goed, maar dat ziet er ook nog eens heel stoer en trendy uit.

Dames Myomy tassen van leer

Hoewel je bij een Myomy tas of My Paper Bag misschien vrijwel direct denkt aan het uiterlijk van een shopper, heeft dit merk meer tassen in haar prachtige duurzame collectie. Zo vind je er onder andere leren handtassen met een eenvoudig design, crossbody tassen met een handvat en natuurlijk de klassieke My Paper Bag met prachtige prints.

Myomy tassen draag je dus niet alleen vanwege hun prachtige eenvoudige ontwerp. Je laat ook zien dat je het gebruik van duurzame materialen waarvoor geen onnodige dieren zijn gedood belangrijk vindt. Daarnaast is een Myomy tas natuurlijk ook vooral een echt modeaccessoire. Door het tijdloze en eenvoudige ontwerp zijn ze voor vrijwel iedere look de perfecte aanvulling.

Draag Myomy tassen lekker casual op een goede jeans, of als eyecatcher bij een wat chique outfit. De tassen van Myomy zijn natuurlijk ook praktisch in gebruik. Of je nu kiest voor een handtas of een kleine crossbody tas, er is altijd voldoende ruimte om jouw persoonlijke spullen in mee te kunnen nemen. Wil je liever een tas waarin je jouw laptop op een veilige manier mee kunt nemen? Ook daarvoor zijn Myomy tassen super geschikt.

Dit vind je ook leuk

+ There are no comments

Add yours