Fashion Beauty

De mooiste handtassen herfsttrends van 2018

handtassen

Ben jij net als ik een tassenfanaat? Mijn motto is: “Je kunt nooit genoeg handtassen hebben.” en daarom heb ik zeker 50 handtassen in mijn collectie. Maar je moet ook met je tijd meegaan, dus eens in de zoveel tijd houd ik een grote schoonmaak. Dan zoek ik al mijn tassen door en verkoop er een paar en geef ik er een paar weg aan mijn beste vriendinnen. Al dat opruimen heeft natuurlijk maar 1 doel: Nog meer handtassen kopen! We zijn nu al bijna aan het einde van 2018, dus een goed moment om de handtassen trends voor de herfst van 2018 op een rij te zetten. Made by Leine!

1. Mooi bruin is niet lelijk

Misschien heb je het al gehoord, maar brown is the new black! Bruin is namelijk net zo veelzijdig als zwart en past perfect bij neutrale en aardse kleuren. 1 van de mooie bruine handtassen die er verkrijgbaar zijn, hoort dus zeker in jouw collectie thuis. Van chocoladebruin tot camelbruin of cognac. Je kunt geen genoeg bruine handtassen hebben!

2. Dierengek

Dierenprints zijn helemaal hot dit najaar, dus deze prints zijn ook terug te zien in de handtassen trends van herfst 2018. Van een subtiel krokodillen leer tot kleurrijke slangenprints. Dierenliefhebbers kunnen in ieder geval hun hart ophalen! šŸ˜‰

3. Saddle bags

De saddle bag maakt een comeback dit najaar, mede dankzijĀ de iconische tas van Dior, die voor herfst 2018 nieuw leven in geblazen werd. Dit zijn wat mij betreft de mooiste handtassen die er nu verkrijgbaar zijn!

4. Miniature Necklace handtassen

Deze tassentrend is relatief nieuw en ik moet toegeven dat ik even moest wennen.Ā Marc Jacobs, Stella McCartney en Giambattista Valli stuurden hun modellen met miniatuur necklaceĀ handtassen de catwalk op. Tof? Ja! Praktisch? Niet echt, want in zo’n mini tasje kunnen we natuurlijk helemaal niets kwijt. Anderzijds heb je wel meteen je belangrijkste items bij de hand. Dit is minder mijn ding, want ik neem graag genoeg spullen mee waar ik ook heenga. Maar het beloofd wel een echte trend te worden aangezien de betaalbare versies al bij de Zara en H&M verkrijgbaar zijn. Dus als deze handtassen stijl wel jouw ding is, dan moet je er vooral 1 aanschaffen!

Wat kies jij?

Zoals je ziet zijn er vele trends deze herfst en dan heb ik ze nog niet eens allemaal in kaart gebracht. Als je dus meer inspiratie wil opdoen, raad ik je aan om de vele modeblogs te bekijken die het internet rijk is. Er zijn genoeg stijlinspiratie websites en je kunt natuurlijk ook op de vele webshops rondkijken. Veel shopplezier!

Geef een reactie