Iedereen kent het probleem wel. Je wil een pakket versturen, maar de verzendkosten zijn altijd ontzettend hoog. Daarnaast neemt het inpakken en wegbrengen van een pakket ook nog eens tijd in beslag. Bij boekuwzending.nl herkenden ze dit probleem. Zij gingen aan de slag met dit probleem en ontwikkelde uiteindelijk een eenvoudig concept. Een goedkoop pakket versturen werd hierdoor mogelijk én gemakkelijk.

Stappenplan bij een goedkoop pakket versturen

Een goedkoop pakket versturen klinkt ideaal. Er zijn hiervoor maar drie stappen nodig bij boekuwzending.nl. Allereerst geeft je aan hoe groot en zwaar het pakket is dat je wil versturen. Een goedkoop pakket versturen gaat namelijk niet zomaar, er moeten verschillende vervoerders met elkaar worden vergeleken. Dit is tevens de tweede stap. Boekuwzending.nl checkt welke vervoerders een goedkoop pakket versturen met de bijbehorende dimensies. Is er akkoord gegeven door jou? Dan komt de chauffeur langs om het goedkope pakket te versturen. Je hoeft alleen zelf het etiket erop te plakken die naar jouw huis wordt gestuurd. Ook kunnen pallets of documenten via boekuwzending.nl worden verzonden. Nog een leuk weetje, de verzendtool van boekuwzending.nl is helemaal gratis!

Alles voor een glimlach

Boekuwzending.nl doet er alles aan om je zo goed mogelijk te helpen bij het versturen van een goedkoop pakket. Een goedkoop pakket versturen doen zij enkel als zij de klant naar alle tevredenheid in hun wensen hebben voorzien. Vandaar dat zij gemiddeld een 9,2 krijgen voor een goedkoop pakket versturen. Als je het pakket vandaag boekt, wordt het morgen afgehaald. Dit is een service dat je niet van elk bedrijf kan verwachten. Volgens klanten die ook vaak een goedkoop pakket versturen werkt boekuwzending.nl via korte lijnen en direct contact. Als klant heb je één aanspreekpunt. Hierdoor heb je altijd snel antwoord op eventuele vragen. Ook gaat het proces hierdoor sneller.

Meer dan alleen een pakketverstuurder

Boekuwzending.nl doet meer dan alleen een standaard goedkoop pakket versturen. Zij zijn er ook voor jou wanneer je een groot pallet moet verschepen. Ook versturen zij goedkoop een pakket dat buiten de standaardmaten of gewichten valt. In de regio Schiphol, Bollenstreek en Haarlem rijden de Buzzies van Boekuwzending.nl regelmatig rond om een goedkoop pakket te versturen. Belangrijk om te weten is dat je nergens aan vast zit. Eenmalig, wekelijks of maandelijks een goedkoop probleem versturen, je hebt het zelf in de hand. Dus wil je nooit meer sjouwen met pakketten? Bezoek boekuwzending.nl en ervaar het gemak zelf!

Dit vind je ook leuk

+ There are no comments

Add yours