Fashion Beauty Lifestyle

De verzorging van Louis Widmer

Het is en blijft belangrijk om je gezicht en de rest van je huid goed te verzorgen, zeker in de winter. Voor iedereen die make-up draagt is het nog eens extra belangrijk, omdat dit er sneller voor kan zorgen dat je huid overbelast raakt. Gelukkig zijn er producten waar je altijd op kan rekenen. Voor veel van deze producten moet je bij Louis Widmer zijn, al jarenlang een grootheid op het gebied van huidverzorging!

Het merk

Het Zwitserse dermatologie- en huidverzorgingsbedrijf werd in 1960 opgericht door Louis-Edouard Widmer en zijn zoon. Ze wilden verzorgingsproducten maken die zo zacht en goed voor de huid zijn als mogelijk. Deze filosofie houdt het bedrijf er op na. Ze streven nog altijd naar producten die van de hoogst mogelijke kwaliteit zijn. Ook uit het bedrijf haar trots over dat ze nog nooit op dieren heeft getest!

Het aanbod

Louis Widmer heeft een breed aanbod. Ze verkopen ten eerste crèmes en gezichtsverzorging voor alle huidtypes, van droog tot vet. Ook hebben ze speciale dermatologische shampoos en douche-gels voor de gevoelige huid. Ze verkopen zelfs zonnebrandcrème en een lijn producten die zou helpen met het veilig en geleidelijk bestrijden van acné. Louis Widmer biedt naast hun vele producten nog iets anders aan op hun website: een speciale huid-consult. Door je postcode of stad in te vullen kan je zien waar de dichtstbijzijnde plek is waar jij een consult kan opvragen over jouw huid en wat de beste verzorging is. Let op, dit kan niet in alle landen.

Al met al is Louis Widmer al bijna zestig jaar een gevestigde naam op het gebied van huidverzorging. Met hun mooie verpakkingen, klant- en diervriendelijkheid en brede aanbod dat zich afstemt op de wensen van de klanten hebben ze zich onderscheiden van de rest. Mocht je dus met een droge of juist een te vette huid zitten, of vaak make-up dragen, dan zijn de producten van Louis Widmer waarschijnlijk een aanrader. Succes!

 

Geef een reactie