Fashion Beauty

Damesblouses stralen stijl en elegantie uit!

damesblouses

In dit Blog ga ik jullie meer vertellen over de damesblouses. Omdat dit kledingstuk bestaat uit zeer uiteenlopende modellen kan het geen kwaad hier eens wat meer aandacht aan te besteden. Zo bestaan er strakke modellen maar ook modellen met meer frutsels en verschillende details. Zelf hou ik hier heel erg van en mijn hele kast hangt er dan ook mee vol. Zelf vind ik altijd dat een damesblouses elegantie, stijl en professionaliteit uitstraalt. Daarmee wil iedereen toch graag vergeleken worden? En dat, terwijl zoiets helemaal niet duur hoeft te zijn! Misschien ben jij al een echte kenner op dit gebied. Mocht je dit nog niet zijn lees dan lekker door!

De verschillende soorten damesblouses

Als eerst wil ik de verschillende vormen bespreken. Zo bestaan er modellen met een kraaginzet, een tuniek, een blouse met satijn, spijkerblouse, korte mouwen, lange mouwen, met printjes, effen en blouses van kant of zijde. Je kunt het zo gek niet verzinnen of het is online te verkrijgen. Dit aanbod maakt het dus dat er voor werkelijk elke gelegenheid een geschikte blouse te vinden is. Zoals ik al zei heb ik zelf een aantal verschillende damesblouses in mijn kast hangen. Zo houd ik heel erg van kleuren en frutsels, maar ook witte en zwart blouses hangen in mijn garderobe. Met deze verschillende outfits kom ik altijd goed voor de dag en ben ik verzekerd van een nette en elegante uitstraling. Echter, het is niet aan te raden elk van de verschillende damesblouses zomaar in elke situatie te dragen.

Wanneer draag je wat voor soort blouse?

Zoals je begrijpt gebruik je een bepaalde blouse bij een bepaalde gelegenheid. Op een formeel werkoverleg bijvoorbeeld staat een witte of zwarte blouse beter dan een gekleurde blouse terwijl dit bij een verjaardag weer heel anders kan zijn. Over het algemeen is een casual blouse geschikt in vrijwel elke situatie. Dat, terwijl een blouse met korte mouwen niet aan te raden is bij een belangrijk overleg. Zoals je leest zijn er met het dragen van een blouse ontzettend veel mogelijkheden. Dit komt ook omdat je de rest van een outfit in zijn geheel kunt aanpassen aan de blouse. Denk hierbij aan een dure broek, jeans of rok. Alles is mogelijk! Omdat een blouse al gauw een modieuze uitstraling heeft zit je eigenlijk altijd goed! Als aanvulling op je outfit kun je nog aan de slag met make-up en sieraden, maar hier ga ik een andere keer meer over vertellen. In ieder geval weet ik zeker dat jij met deze introductie een heel eind komt!

Geef een reactie