Dat laatste jaar van je opleiding…… #cruciaal

Vroeger begreep ik nooit dat mensen in hun laatste jaar stopte met hun opleiding?
Hoe kan je dat nou doen? Hoe stom ben je nou om te gaan stoppen terwijl je je diploma bijna mag tekenen. Ik begrijp nu precies wat deze mensen voelen πŸ˜‰ Het valt niet mee om in deze tweestrijd te leven.

Nog zoiets. Motivatie? Gone. Nou sinds vandaag wel weer terug. Maar even serieus, zie mijn uitgelichte plaatje. HAHAHAHAHAHAHA. Nee man, ik kan het en ik ga ervoor. Op naar mijn toekomst…..want dit….

is ook geen optie hoor :P. Dan ga ik huilen!

Ja, ik zit nu in mijn laatste jaar verzorgende IG. En wat de laatste tijd door mijn hoofd schoot is, geef mij maar mijn niveau 2: Helpende diploma!
Dan ben ik zielsgelukkig πŸ™‚ Het hoeft van mij allemaal niet meer… Het klinkt ernstig en dat is het ook.
Het valt niet mee zo’n laatste jaar. Heb gigantisch veel te doen aan stage-opdrachten. Zelfs mijn werkbegeleider van stage vond het schrijnend veel. Nou, gelukkig heb ik dat in zijn zak. Alleen moet alles toch gaan uitwerken.

Zoals je ziet heb ik gigantisch wat opdrachten. En ook alle verpleegtechnische handelingen en de verantwoordelijke diensten waar ik best tegen op zie. Ik ben ook zo’n iemand die TE hoge eisen aan zichzelf stelt en wil geen fouten maken. Hier ben ik ook achter, fouten maken vind ik vreselijk. Terwijl je van je fouten leert. Ik ben perfectionistisch en vind het echt moeilijk. Ach ja, ook weer een leerpunt.

Waarom ben ik er nu klaar mee? Ik ben weer toe aan wat nieuws. Joh, meen je dat? Ja. Zoals je misschien wel weet of niet ben ik een mens dat gauw is uitgekeken op dingen. Deze opleiding vind ik echt giga interessant, maar ben wel blij als ik mijn diploma heb. Ik wil weer wat nieuws gaan doen! Zoals gewoonlijk πŸ˜‰ En…….. hier kijk ik echt enorm naar uit! πŸ™‚

Je zal ook wel denken? Er staat wat online op madebyleine.nl πŸ˜› Ja mensen, geen tijd meer voor mijn site. Verder weet ik ook niet of ik nog doorga met bloggen. Dit wilde ik gewoon even kwijt πŸ™‚ Ben benieuwd of het herkenbaar is voor mede- of ex- studenten! πŸ˜‰

Ik heb op het moment echt heel weinig tijd voor mezelf. Ik ben al blij als ik 21 uur in mijn bed lig.
De dagen zijn te kort en ik zou wel een week willen van 10 dagen, kan ik meer doen πŸ˜‰

Ik kijk enorm uit naar de herfstvakantie volgende week πŸ™‚ yay! Gelukkig gaat Berlijn ook niet door, want ik ben echt doodop!

Nou lieve mensjes, ik ben er nog!
Ik hoop dat alles goed met jullie is?
Leef je leven in je eigen droom πŸ™‚ Doe iets waar je blij van wordt!

Heel veel liefs <3

 

PS. Dit was een artikel die random in mijn opkwam. Gewoon lekker gewoon. Lekker gek! DAHAAAGGGG….

More about Madeleine

2 thoughts on “Dat laatste jaar van je opleiding…… #cruciaal

 1. Florentine

  Wat goed/leuk dat je weer wat online hebt gezet! Zo begrijpelijk dat gevoel.
  Het klinkt echt alsof je het super druk hebt. Ik wil je sΓΊper veel succes wensen. Ik weet zeker dat als je het heel graag wil dat het je gaat lukken. En wat betreft je blog: ik denk niet dat je perse een beslissing hoeft te maken of je doorgaat of niet. Dat komt allemaal wel! Je krijgt die vrije tijd wel weer terug <3
  Florentine onlangs geplaatst…β™› Marble iPhone caseMy Profile

  Beantwoorden

 2. 3RINGS

  Ik snap helemaal wat je bedoelt! Een kwestie van doorzetten en als je dan dat papiertje op zak hebt voelt dat super goed! Heel veel succes!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge