Even bijkletsen!

Huh? Lees je het goed? JA! Er staat eindelijk weer eens iets online πŸ˜› Β In dit artikel vertel ik waar ik afgelopen 3 maanden niets meer had gepost en waarom precies! Pak er wat lekkers bij en dan ga ik je het allemaal vertellen… πŸ˜‰Β 

Nou, waar zal ik eens beginnen? Vorig jaar werd al op school bekend gemaakt dat leerjaar 2 ’t zwaarste jaar zou worden. Nou mensen, dat is ook echt gebleken. In mijn vorige schoolcarriers heb ik het nooit zo zwaar gehad als op deze opleiding. (Lees: studies niet afgemaakt of ik deed ze met 10 vingers in mijn neus:P)

Ik was erg druk met mijn opleiding afgelopen maanden. Er leek af en toe gewoon geen einde aan te komen en dacht soms weleens is het al zomervakantie? Druk met lesstof, toetsen, verslagen en stageopdrachten en zo kregen we nog een opdracht voor een assessment + groot verslag last-minute. Ik ben echt iemand van komt wel goed en we gaan het allemaal goed plannen en organiseren. Omdat er zoveel te doen was dacht ik echt OMG hoe moet ik dit doen? Ik heb mijn assessment echt de dag ervoor voorbereid omdat ik geen tijd had. Maar lieve mensen om een verhaal kort te maken, ik heb alles voor leerjaar 2 in de pocket en kan blanco leerjaar 3 in! πŸ™‚ YES, echt een opluchting…. Volgend jaar ga ik weer stage lopen bij dementerenden en ik ga NIET meer naar Engeland. De reden: geen privacy en dat heb ik nodig.

Dus nu heb ik al zomervakantie. Nou sinds vorige week dinsdag 4 juli al nadat ik mijn assessment had gehad. Stage is goed afgesloten, en ik werk er nu voor de zomervakantie πŸ™‚ #superdeal! Inmiddels vorige week meteen al begonnen met 3 avonddiensten!

Verder zijn de nodige reisjes geboekt, terwijl mijn zusje en ik geen plannen hadden. Zo zie je hoe snel het met ons kan gaan πŸ˜‰ We gaan in augustus naar Londen en Turkije en in de herfstvakantie naar Berlijn met de trein. Turkije, hebben we echt afgelopen week geboekt. We gaan 6 dagen all inclusive leven in een overheerlijk groot resort! Zo aan toe en enorm veel zin in…

Dit is zo’n leuk vooruitzicht. Als het aan mij ligt ga ik nu al mijn koffers inpakken.

Verder ben ik sinds juni aan het bullet journallen geslagen. Nu ik opeens zeeΓ«n van tijd heb heb ik opeens geen goede inspiratie meer. Net alsof ik even in een diep dal gevallen ben. Geen verplichtingen, geen school, geen deadlines en moet je nagaan? Het is nog niet eens een week vrij. Ik moet het nog even laten bezinken denk ik. Aankomende week ben ik even een aantal x dagen vrij zodat ik ook echt even goed kan bijkomen van alle school(stress) afgelopen week.

Ik wil nog wel artikelen wijden aan het bullet journallen, alleen nog geen idee hoe. Iemand nog tips?
Verder is het nu lekker hard werken bij mijn 2 baantjes en tussendoor genieten van al het moois dat op mijn pad komt.

Verder heb ik sinds mei het sporten weer serieus opgepakt, dit komt ook door mijn bullet journal. Hierin heb ik een schema gemaakt met dat ik 2 dagen in de week moest inplannen om te sporten.
Mei was behaald, juli een week niet door de enorme hitte en afgelopen week heb ik ook maar 1x gesport. Vanaf aankomende week weer even knallen! Ik voel mezelf weer fitter in mijn lichaam en voel dat ik toch wel ben afgevallen. Dat maakt mij enorm blij πŸ™‚ Nou denk dat ik nu even een thuis work-out ga doen d.m.v. YouTube. πŸ™‚ Dan kan ik alsnog aftekenen!

Ik hoop dat jullie dit warrige verhaal nog snappen. Ben een beetje van hak op de tak gesprongen!
Weet nog niet hoe ik verder het bloggen zal gaan oppakken. Want ben hierin echt uit ritme geraakt.

In ieder geval ben ik blij dat ik weer even wat heb kunnen laten horen.

Hoe is het met jou? Wat zijn jouw plannen voor de zomer?

Tot gauw <3
Volg mij op Instagram om mijn avonturen te volgen πŸ™‚ Daar ben ik toch nog het meest actief! πŸ˜€

 

 

 

More about Madeleine

6 thoughts on “Even bijkletsen!

 1. Carolien

  Ooh heerlijk dat je al vakantie hebt, ik moet nog 12 dagen en dan heb ik lekker 2weekjes vrij. Kan niet wachten om op vakantie te gaan. Echt enorm aan toe!

  Beantwoorden

 2. Celine

  Wat leuk om weer iets van je te lezen! Heerlijk, die vakanties die je in het vooruitzicht hebt!
  Celine onlangs geplaatst…Het leed dat hardlopen heetMy Profile

  Beantwoorden

 3. Joor

  Wauw wat super al je vakanties!! Ik kan het goed begrijpen dat je er naar uit kijkt! En over artikelen schrijven over Bullet journal ( ik heb een artikel erover geschreven en komt deze week online en misschien heb je er wel wat aan of niet πŸ˜› ) . Leuk om weer wat te lezen op je blog! En wat super fijn dat je blanco naar jaar 3 gaat!!! SUPER!! Geniet lekker van je vakantie! Hier gaat het beter! Lekker druk en bezig ook met Bujen πŸ˜›

  Beantwoorden

 4. Saskia

  Leuk om weer eens iets van je te lezen πŸ™‚ En heerlijk vooruitzicht zeg<3

  Beantwoorden

 5. heidi

  Wat fijn dat alles in orde is geraakt en dat je nu blanco het 3de jaar in kan gaan.. Super Super!!
  Wauw zo leuk… Londen is toch zo een geweldige mooie stad.. Die sta al lang op mijn verlanglijstje om samen met mijn man eens te doen.. Ben der al eens geweest met mijn jongste zusje maar ja ik vind dat ik dat ook eens met mijn geliefde mag doen..
  Ik zou zeggen geniet met je zus der van….

  Beantwoorden

 6. Florentine

  Zoveel leuke reisjes coming up! Heel fijn <3 Leuk dat je zo'n uitgebreide update hebt geschreven. Ik kijk uit naar je volgende blogposts! Liefs Florentine

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge