Interieur update – #2

Laatste weken ben ik helemaal into interieur spulletjes shoppen…. Make-up is er dus echt niet meer bijπŸ˜‚ Beter ook whahaha!

Action die kan blij van mij worden net zoals H&M, de Primark en Kwantum πŸ˜€ Vandaag geef ik jullie een kleine update betreft mijn little space πŸ™‚Β Benieuwd?Β 

VandaagΒ vond ik eindelijk de DIY interieurslinger bij Action :-). Deze kost alleen 0,99 en super leuk om te zien πŸ™‚


Vorige week had Kwantum een leuke aanbieding met de Pasen. Gratis bezorgen bij een bestelling van 50 euro of meer. Deze aanbieding kon ik niet laten liggen en bestelde EINDELIJK het Bonn hoofdbord. Nu valt mijn kussen tenminste niet meer van mijn bed tijdens het slapen. πŸ™‚ Zoals je kan zien heb ik er lampjes aangehangen van de Action πŸ™‚


Ik was zelf creatief en timmerde 2 spijkers in mijn boxspring om dit magazine mandje eraan te hangen om spulletjes op te bergen πŸ™‚


Dit is mijn plateau dat ik vorig jaar kreeg als afscheidscadeau. Ben er net pas achter dat ik het papiertje wat erin zat kon wisselen. Ik heb deze foto erin gedaan <3. En deze plateau staat op mijn marmer tafel van Action πŸ™‚


Inmiddels heb ik mijn volledige namen aan de muur hangen. De DIY letter slingerset kocht ik bij Kwantum voor 4 euro. πŸ™‚ Het was wel even een rotwerk, maar dan heb je ook wat πŸ˜‰ Super happy mee!


Ik heb 2 blauwe rekjes met tassen en portemonnee’s aan de muur gehangen met mijn memobord :). Heel handig en het ziet er leuk uit.


In mijn stellingkast heb ik een plek gecreΓ«erd als een soort bureau. De ruimte tussen mijn bed en de kast is wel minder geworden. Ik moet nog even kijken hoe ik dat ga oplossen zodat ik er goed achter kan zitten. Mijn 9-vakskast heb ik ook weer heringericht. De lampjes heb ik trouwens eraf gehaald want dit gaf een rommelig effect. Nu zit er meer rust in! <3 Ben nooit tevreden maar het blijft altijd een leuk klusje om alles te herinrichten πŸ™‚

Ik heb nog een paar items wat ik graag nog zou willen en dat is een 4-seizoenendekbed en een goed hoofdkussen (of 2?). Verder heb ik afgelopen weken met de sale bij H&M diverse mooie dekbedovertreksets besteld. Ik kan niet wachten tot dat moois op mijn bedje ligt!

Ik ben een enorm gelukkig mens. πŸ™‚ Love my little space samen met mijn zusje. Het is eindelijk een beetje eigen en leuk. De muren daar ga ik niks aan doen, dus die blijven lekker lelijk.

Yes! Dus alleen nog op zoek naar een dekbed en een goed hoofdkussens en dan is het eigenlijk wel af! Tenzij ik niks leuks vind πŸ˜‰

 

Waar shop jij interieurspullen?

 

 

More about Madeleine

6 thoughts on “Interieur update – #2

 1. heidi

  Wat super mooie is het geworden meid.

  Beantwoorden

 2. Hennie

  Zo, dat heb je leuk opgepimpt! Leuk ook, dat hoofdeind dat je bij je bed hebt gekocht. Dat marmer tafeltje heb ik ook. Altijd makkelijk. Ik shop meestal bij de ikea of Jysk. Xenos heeft ook altijd leuke hebbedingetjes.
  Hennie onlangs geplaatst…LASCANA is live!My Profile

  Beantwoorden

 3. Daisy || Diyaata

  Heerlijk om bij een ander in huis te spieken! Action is echt the best, het marmeren tafeltje heb ik ook πŸ™‚ De lichtjes aan je hoofdboord vind ik leuk!

  Beantwoorden

 4. Florentine

  Wauw wat ziet het er onwijs gaaf uit! Ik vind je dekbed overtrek super pretty, en die lampjes zo leuk. Ik heb zelf ook zo’n lampjes slinger aan de rand van mijn bed, super leuk en zomers <3
  Liefs Florentine
  Florentine onlangs geplaatst…Mastiha Care zonnebrand ❋ + uitleg UVA & UVBMy Profile

  Beantwoorden

 5. Fleur | MizFlurry

  Wat leuk dat plateau met die foto’s!
  Fleur | MizFlurry onlangs geplaatst…Blogfeestje 20: vier favorieten en onze eerste co-host!My Profile

  Beantwoorden

 6. Els

  Wat ben jij heerlijk bezig :-). ZIet er echt gezellig uit!. Ik hou ook echt van bezig zijn met het interieur. Nu ik een huis heb om te vullen ben ik helemaal gelukkig :-).
  Els onlangs geplaatst…Handlettering #3: Oefenen op wenskaartenMy Profile

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge