Mad’s life in the picture #35: Toetsenweek, happy new hair & Jarig zijn!

Hey you, dat is weer even geleden dat ik een Mad’s life in the picture heb geplaatst. Vandaag vond ik het wel weer even tijd. 🙂 Ben je benieuwd naar afgelopen weken? Lees gezellig mee… 


Laatst plaatste ik een berichtje op Twitter dat er zo weinig hoesjes te krijgen zijn voor de iPhone 6+. Toen kreeg ik een tweet van Daisy dat ze nog een hoesje had liggen die ze verkeerd had besteld. Wauw zo mooi! Ik ben hier hartstikke dankbaar voor <3 Dankjewel nogmaals!


Vorige week zondag had ik eindelijk tijd om mijn namen slinger te maken. Wat een rotwerk!
Het zijn kleine spitspennen die je kan moet ombuigen. Ik ben enorm dankbaar voor al mijn namen die ik heb gekregen <3.


Mijn haar transformatie. Afgelopen woensdagavond had ik mijn bob weer strak laten bijknippen! En afgelopen zondag (gister) had ik het gratis laten verven met 8 folies: karamel kleur. 🙂 Ik moest echt wennen omdat ik heel lang niet meer geverfd had ongeveer 7 jaar denk ik. Ik ben een blij mens!


Afgelopen maandag was ik vrij van school. Alleen moest ik enorm hard leren! Gelukkig heeft het leren gebaat voor mijn kraam toets en heb hiervoor een 6,8 behaald 🙂 Ik vond deze toets echt de moeilijkste tot nu toe van deze opleiding. Het was al bekend dat het moeilijk zou worden en er veel onvoldoendes zouden vallen. Nu nog wachten op de cijfer van mijn andere toets 🙂


Woensdagmiddag ging ik cupcakes maken voor op stage. Dit waren kwarktaart cupcakes die ik niet hoefde te bakken 🙂 Ze vielen in goede smaak! En alle bewoners hadden nog voor mij gezongen, zo lief <3

Dit waren de producten die ik had gebruikt voor op mijn verjaardag <3 Het Peach palette gebruikte ik echt voor het eerst. Waanzin eigenlijk! Ik heb er nog 1 liggen die ik wilde gebruiken voor een winactie….. weet nog niet hoe en wat!

 

Afgelopen zaterdag was ik jarig! Ik ging samen met mijn zusje sushi lunchen bij Sumo in Amsterdam. 🙂 Heerlijk!


28 JAAR! Besef, voor mij is het voor de 10e keer 18 hoor 😛

JAHAAAA 28 hahahahah LOL!


Verder kwam ik deze mooie bloesemboom nog tegen op weg naar stage. Zo pretty!


Afgelopen woensdag na de laatste toets ging ik samen met was klasgenootjes eten. Heerlijk was het 🙂 En enorm gezellig!


Zondagmiddag waren mijn lieftallige zusje en ik nog even gaan wandelen. Ik ben heerlijk verwend door haar voor mijn verjaardag <3 dankjewel! Love her soooooo much! We hadden nog wat leuke foto’s gemaakt waarvan deze.

Dit was het weer voor deze week. Eigenlijk wil ik deze rubriek wekelijks weer inplannen! Maar het is echt druk momenteel. Vandaag start blok 8 het laatste blok voor leerjaar 2. Het gaat zo snel…. En heb nog veel stage-opdrachten liggen… Verder zie ik het wel! In ieder geval heb ik er zin in en ga ik knallen…. Yihaaaa!

Hoe is het met jou? Heb je nog genoten van het weer afgelopen zondag?

 

 

More about Madeleine

5 thoughts on “Mad’s life in the picture #35: Toetsenweek, happy new hair & Jarig zijn!

 1. Jorinda

  Wat een leuke foto’s weer =)
  Je haar is mooi geworden zo !
  Liefs Jorinda
  Jorinda onlangs geplaatst…Weekly Diary #15 Ed Sheeran , Selfies , Tommy en TobyMy Profile

  Beantwoorden

 2. Joor

  Wat een leuke week weer!! Leuk om weer dit artikeltje weer te zien!! 🙂 Lekker hoor sushi lunchen! 😀 Ik wil echt nog een keer terug naar Sumo 😛 .

  Beantwoorden

 3. Manon

  Ik ga altijd als avondeten sushi eten, maar lunchen lijkt me ook gewoon een keer lekker.
  Manon onlangs geplaatst…3x hand and nail balms van TreaclemoonMy Profile

  Beantwoorden

 4. hillybillybeauty

  Nog gefeliciteerd! Het mooie weer mag van mij wel weer terugkomen, het is nu zo koud!! Brrrr
  hillybillybeauty onlangs geplaatst…Outfit of the Day: Tante Betsy Dress Lola Songbird BlueMy Profile

  Beantwoorden

 5. heidi

  Wat fijne dagen heb je gehad meid.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge