Kaarten van Cardcetera <3

Vandaag heb ik weer een artikel voor jullie πŸ™‚ Laatst vond ik op twitter een tweet dat er gezocht werd naar bloggers die gek zijn op kaarten. Nou dat ben ik zeker!Β Ben je benieuwd naar de kaarten? Kijk snel mee..


Kijk wat snoepig! Hier werd ik erg vrolijk van πŸ™‚ Dat cadeaupapier met allemaal vogelkooitjes πŸ™‚ Ik vind de kleuren enorm mooi!


Kijk eens wat een mooie kaarten πŸ™‚ De kaart met de macarons is al beschreven door CardceteraΒ  πŸ™‚ Ik vind het echt een leukerd. Verder vind ik de andere 3 ook erg leuk! Als ik die thee zie op de kaart, jum. Krijg er lekkere trek in! Het is gezellig om zoiets te geven of te versturen.

Dit vind ik ook prachtige kaarten. Het is net weer een andere stijl. De natuur en met mooie quotes. Aarzelen vind ik btw wel bij mij passen. Op sommige momenten heb ik dat ook. Ik vind het trouwens grappig dat het eerste woord Nederlands is, en de tekst eronder Engels is. πŸ™‚ Zo iets niet typisch. Dat maakt het speciaal.

Deze vind ik ook super wauw. πŸ™‚ Het zijn diverse kaarten. Zoals je kan zien voor een ieder is er wat wils. Verder zitten er kaarten met glans tussen of zijn ze mat. Je kan het zo gek niet bedenken of er is een kaart naar je smaak. Er is voor elk budget wat te vinden! Voor nog geen euro heb je een leuke kaart πŸ™‚

Zelf vind ik het enorm leuk om kaarten te schrijven. Dat maakt het wat persoonlijker. Vroeger had ik penvriendinnen en schreef ik kaarten/brieven vol. Tegenwoordig is alles veel digitaler, handig maar soms ook zonde. Dat schrijven wordt allemaal minder en je merkt ook dat je handschrift achteruit gaat.

Vaak stuur ik een kaartje als iemand jarig is, een jubilea of bij een cadeautje. πŸ™‚ Vaak om iemand ook te bedanken. Met schrijven kom ik verder dan het echt te zeggen. Vaak krijg ik complimenten hoe mooi ik mijn gevoelens verwoord in zo’n kaart. Dat is de grootste compliment waard!

Wat ik met deze kaarten ga doen? Een paar gaan sowieso in mijn interieur πŸ™‚ De kaart met thee ga ik versturen naar een vriendin om gauw wat te gaan drinken. Thee, of wat anders πŸ˜›
De rest van de kaarten is nog een mysterie. Wachten op het goede moment om naar de juiste persoon voor het juiste moment te gaan versturen πŸ˜‰

Benieuwd geworden naar Cardcetera? Dit is haar website. Verder heeft ze ook Twitter, FacebookΒ & InstagramΒ .. πŸ™‚ Zeker de moeite waard om te gaan volgen!

Wat vind jij van de kaarten? Wat heb jij zelf met kaarten?

 

 

More about Madeleine

7 thoughts on “Kaarten van Cardcetera <3

 1. Celine

  Wat een leuke kaarten! Ik vind kaarten met korte, pakkende quotes heel erg leuk. Daar heb ik er dan ook heel erg veel van πŸ˜€
  Celine onlangs geplaatst…Leestip: Piet Kreel is nog welMy Profile

  Beantwoorden

 2. Joor

  Wat een super leuke kaarten!! Ik ben er zelf ook echt dol op!!! Ik zou eigenlijk meer kaarten willen sturen naar mensen πŸ™‚

  Beantwoorden

  1. Astrid - Cardcetera

   Ik zou zeggen: doen πŸ™‚ Er zijn 101 redenen om even een kaartje te sturen. Al blijft mijn favoriete reden ‘gewoon, zo maar, omdat het kan en ik aan je dacht.’

   Beantwoorden

 3. Manon

  Ik vind zulke kaarten heel erg leuk!
  Manon onlangs geplaatst…New in | 2 bikini’s & 2 paar creeper sneakersMy Profile

  Beantwoorden

 4. Florentine

  Wat een onwijs leuke kaarten! De foto’s zijn ook erg mooi <3
  Liefs, Florentine
  Florentine onlangs geplaatst…Lost in London | Vlog #2 en #3My Profile

  Beantwoorden

 5. heidi

  Wat super mooie kaarten meid.
  Ik zelf word der ook steeds vrolijk van als ik zo een geweldige mooie kaart krijg.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge