Hello April 2017!

KOOOOEEEEKOEEEEK! Hier ben ik weer πŸ˜‰ Het is weer even tijd om bij te kletsen. Ben je benieuwd hoe het met mij gaat? En wat de plannen voor de maand april zijn….. Lees gezellig mee!

Jeetje, zoals gewoon lekker clichΓ© wat vliegt de tijd om. Afgelopen tijd heb ik het druk gehad en blijf het nog wel even druk hebben πŸ˜‰ Waar zal ik eens beginnen? Deze aankomende week heb ik toetsenweek… nou ja week?! Ik heb 2 toetsen die mag gaan maken en ze zijn best pittig. Want het gaat over kraam: van menstruatie tot na de bevalling… en geloof mij dat valt niet mee, vooral de Latijnse namen. En een toets over sondes, injecteren, sondevoeding en ga zo maar door! Vandaag staat ook echt in het teken van leren. Na de toetsenweek begint het laatste blok van leerjaar 2 alweer. Wat is het achterlijk snel gegaan!

Verder ben ik aankomende week ergens jarig πŸ˜› Dan word ik voor de 10e keer 18 jaar! YIPPIEEEYAYYYY :’) Haha, ik ben zo jong zoals ik mij voel. Een lekkere jonge kaas, LOL!
Ik vier het niet, alleen thuis en ga lekker een dagje weg met op de planning sushi eten. <3 Zoveel zin in!

Even denken…. verder gaat het super op stage! Ik heb een vakantiebaan aangeboden gekregen, en die pak ik met beiden handen aan. Heb verder toch geen speciale vakantieplannen voor de zomervakantie. Ik wil graag werken en sparen. Want ik ben bezig om volgend schooljaar op internationale stage te gaan in Engeland voor 10-12 weken. Aan de ene kant wil ik echt super graag andere kant ben ik echt bang voor heimwee. Maar goed eerst nog even afwachten of ik op gesprek mag! Dan weer zien hoe ik mezelf daarbij voel. Ik heb meer voor’s dan tegen’s om niet te gaan πŸ˜‰ Het is misschien ook omdat er nu echt een mogelijkheid is om te doen. Want het is wel een echte kans, aangezien alles wordt betaald door een fonds. Vlucht, kost en inwoning wordt allemaal betaald, hier hoef ik niet aan te denken. to be continued. 

Mijn zusje en ik gaan op 22 april op de IJ-hallen staan in Amsterdam. Don’t ask how? We hebben zoveel “troep” en dat moeten we met ov gaan fiksen naar de IJ-hallen. Ach ja ik heb hoop! In ieder geval hebben we er beiden veel zin in. We hebben nog mooie items die nog een 2e leven bij iemand anders kunnen lijden.

Koningsdag, ga ik gezellig werken. Dat oranje gedoe niks voor mij! Ik ga mijn oldies but goldies lekker verwennen. Pasen, idem dito. Ga 1e paasdag werken en verder niks bijzonders. Verder heb ik de laatste week van april en de eerste week van mei mijn welverdiende meivakantie πŸ™‚ Jippie! Zin in. Of we plannen hebben? Wat werken, 2 dagen stage lopen en de rest zie ik wel.

Oja, en ik heb waarschijnlijk een yoga docente gevonden die yoga geeft met meditatie, ademoefeningen en normale oefeningen (lees: niet te gekke moeilijke posities) . Paar weken geleden was ik model bij Delete en ze geeft lessen. Ze had ook echt een rustgevende stem en ze wilt naar India op reis ergens volgens jaar om zich nog meer te verdiepen in yoga. Ik ben enorm enthousiast en ik hoop aankomende maand een proefles te starten. Hier was ik al zo lang op zoek naar. Zo zie je maar, op een dag heb je het gevonden. Als de tijd rijp is dan komt het vanzelf goed… πŸ˜‰

Of ik verder nog wat van plan ben? Vind dit al wat. Keihard doorwerken aan mijn stage-opdrachten. Die roepen keihard! πŸ˜› Maargoed, het komt goed. Het is een kwestie van prioriteiten stellen.

Volgens mij heb ik jullie nu goed bijgepraat <3 Ik hoop dat ook alles goed met jou is!

 

Wat zijn jouw plannen voor de maand april?

 

More about Madeleine

7 thoughts on “Hello April 2017!

 1. Carolien

  Lekker druk! Vanaf deze week krijg ik het ook druk, begin deze week met 2banen, best wel even spannend. Maar zal wel zien hoe het loopt. Heb verder naast werken geen plannen met dingen die ik wil doen. Dat laat ik deze maand even achterwege.

  Beantwoorden

 2. Joor

  Wow lekker druk zeg!!! πŸ™‚ Leuk dat jullie op de IJ hallen staan… Misschien dat ik nog wel even langs kom !!! En wat gaat het hard met je studie! En wat super tof dat je vakantie baan hebt aangeboden!!! Hier gaat het beter.

  Beantwoorden

 3. Manon

  Lekker druk , jeetje! leuk dat jullie op de ij hallen staan, ben er zelf nog nooit geweest. Wat fijn dat je een vakantie baan hebt aangeboden gekregen, mooi vooruitzicht
  Manon onlangs geplaatst…MayBeauty – The Incredible Face Mask + 30% korting!!!My Profile

  Beantwoorden

 4. creabeaatje34

  Klinkt heel druk! Ik heb je trouwens genomineerd voor een speciale award πŸ™‚ Het artikel van 6 april ^^

  Beantwoorden

 5. Florentine

  Leuk om te lezen..! Lekker druk heb je het:-)
  Wat gaat het allemaal snel met je studie zeg..! Ik kan me nog herinneren dat ik las dat je ermee begon, en nu ben je al zo ver <3
  Om trots op te zijn! Hopelijk wordt het een hele fijne maand.
  Veel liefs, Florentine
  Florentine onlangs geplaatst…Lost in London | Vlog #4My Profile

  Beantwoorden

 6. Rachel

  Wat leuk om te lezen zeg, ik ben ook niet van het feesten op Koningsdag, ik ga lekker met mijn vriend naar snowworld en daarna bij Lacubanita uiteten hehe! heerlijk de carpaccio 6x bestellen haha.

  Beantwoorden

 7. chucky1012

  Gefeliciteerd!
  Zo druk maar allemaal voor goede dingen….

  Veel succes met alles Xoxo

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge