Moodboard 2017

Ja jongens, ik weet het. We zitten al 3 maanden in 2017 en heb pas een paar weken mijn moodboard af. Ik zal zometeen verder op detail ingaan. Ben je benieuwd naar mijn moodboards voor 2017? Kijk snel mee 🙂 

 

Dit is ‘em dan. Mijn moodboard voor 2017. Yes, I know we leven al in maart. Maar hey, beter te laat dan nooit 😉 Ik wilde al in de kerstvakantie starten aan dit moodboard alleen toen hadden we project slaapkamer. Hierna had ik het druk met school en was mijn vibe niet optimaal. Ik had toen geen inspiratie omdat ik geen rust had omdat het niet lekker ging op stage. En ik was in overgang van stage, naar een paar weken geen stage tot ik mocht starten op mijn nieuwe stage.  Naarmate alles geregeld was kon ik aan dit project starten. Uiteindelijk heb ik op 18 februari deze moodboard afgekregen 😀 YES! 1 avondje knallen en tadaaaaaaaa hier istie! Ik ben er super trots en heel blij mee 🙂

Details. Love quotes zoals je kan zien. Maar die “om jezelf te worden, moet er niet iets bij, maar iets af: je verlangen naar goedkeuring van anderen.” Hier struggle ik dus al jaren mee, alsnog is dit gewoon een punt wat ik echt in mijn systeem wil hebben. Het gaat met mini stapjes stuk bij stuk beter.


Dromenvangers. Inmiddels heb ik een nieuwe droom wat ik lekker bij mezelf hou. Ik ga eerst lekker mijn opleiding afmaken en intussen wel nadenken over het hoe en wat 😉 Ik ga mezelf rustig aan oriënteren en het gevoel dat ik dit wil gaan doen wordt met de dag sterker. Hoe dit komt? Door het downmoment van laatst, ben ik zoals gewoon weer gaan nadenken. Hierdoor ben ik op nieuwe ideeën gekomen en ben ik erachter hoe ik het later niet en vooral WEL wil gaan doen. Lekker mysterieus he? Ach ja het zal ooit nog wel vervolgd worden.

 

Verder wil ik mijn meditatie ook weer gaan oppakken. Hierbij pak ik meteen mijn oefeningen voor mijn houding en om tot mijn innerlijke zelve te komen. Ik wil dit vaker doen zodat ik wat rustiger word in mijn hoofd. En dit lukt ook al goed de laatste jaren (vooral sinds ik op deze opleiding zit) de tijd nemen. Ik neem de tijd en neem het leven zoals het is. Is iets mij gegund, prima! Is iets niet voor mij weggelegd dan niet. De tijd zal het leren. En ik leef meer in de tijd, en plan niet teveel vooruit.

Fouten maken is menselijk en dit hoort bij het leven. Ik vind dat F*CK de top ook hilarisch omdat ik thuis een ster ben deze vinger vaak op te steken. De quote en het plaatje zijn perfect! Zo is het maar net, lol!

Eigenlijk is mijn focus zoals altijd niet teveel vooruit plannen, lekker doorgaan met waarmee ik bezig ben, meer meditatie inplannen en focus op mijn eigen en innerlijke zelve. Geen goedkeuring meer willen van anderen maar nu echt op mezelf gaan vertrouwen. Want wat mijn eigen hart zegt is juist en die moet ik zelf gaan volgen 😉

Ik ben enorm trots op dit resultaat. Zo’n moodboards wil ik vasthouden elk jaar. Misschien ga ik moodboards ook voor andere dingen inzetten. 🙂

 

Heb jij iets met moodboards? Heb jij ooit een moodboard gemaakt?

More about Madeleine

3 thoughts on “Moodboard 2017

 1. Nathalie

  Wat is die leuk geworden en mooi wat je gedachten in achter een moodboard! zelf heb ik nog nooit een moodboard gemaakt maar het lijkt me wel eens leuk om te gaan doen.
  Liefs Nathalie

  Beantwoorden

 2. Manon

  Wow wat een gave moodboard!
  Manon onlangs geplaatst…Essence Nagellak – Royal BlueMy Profile

  Beantwoorden

 3. Joor

  wauw wat een mooie moodboard… 🙂 zelf heb ik geen moodboard maar ik zit wel vaak op pinterest dingen op te slaan daarvoor :).
  Mooie quotes! 🙂

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge