Hebbedingen wishlist – oktober 2016

Ik vind het heerlijk om rond te surfen. Normaal ben ik niet echt van wishlist artikelen… πŸ˜› Dit is nu al de 2e in korte tijd πŸ˜‰ Laatst was ik wezen wandelen door de hema en ze hebben zulke leuke dingen. Je word er echt hebberig van πŸ˜‰ Β Ben je benieuwd wat op mijn wishlist staat? Kijk gezellig mee πŸ™‚Β 

4ec12c8f-d83d-4d03-8db3-fa381ef6a94b
Allereerst deze Flow agenda voor 2017. Momenteel heb ik nog mijn Moleskine tot eind 2016. Daarna ben ik toe aan een nieuwe πŸ˜‰ Deze vond ik erg mooi en leuk, en het is net zoals Moleskine een weekagenda met plek voor notities.Verder is dit een agenda om tot jezelf te komen en in de flow te blijven πŸ˜‰ Zen is altijd goed voor mij!

116-x-118-x-68-zwart-60300120-pdpmain
Door mijn zusje wil ik nu ook een polaroid camera. Ik heb eigenlijk een leuke aanbieding gezien met de Flow magazine en deze πŸ˜‰ Ik twijfel nog. Wat is deze polaroid nou echt nodig? πŸ˜‰

14-x-13-x-68-geel-60300336-pdpmain

Mocht ik het misschien gaan kopen dan wil ik er wel een mooi polaroid tasje bij. πŸ˜€ Deze is van de Hema voor 10 euro.

106-x-9-mintgroen-60700073-pdpmain

Natuurlijk mag er dan geen polaroid foto album ontbreken πŸ˜› Deze kan je ook kopen bij de Hema voor 2 euro.
blikje-met-50-gelukskaarten-60200348-pdpmain-10 blikje-met-50-gelukskaarten-60200348-pdpmain
Een hele tijd geleden was er al een blik met allemaal kaarten met spreuken erop. Inmiddels is het vernieuwd en is deze nu voor in de plaats. Ik houd enorm van spreuken πŸ™‚ Deze kost 5 euro en te koop bij de Hema.

 

19-x-15-multi-60700043-pdpmain-10

Deze pennen vind ik zo leuk! Op elke pen staat er een quote op πŸ™‚

Dit zijn wel dingen die op mijn wishlist staan. Of ik het allemaal echt zou gaan kopen is de vraag?
Ach ja het delen met jullie vind ik nu al geweldig πŸ™‚

Nog een leuke tip: aankomende week zijn er kortingscouponnen die je kan gebruiken bij Hema. Ik ga meteen op zoek naar een geldboom. :p

Wat staat er op jouw wishlist?

 

(* De foto’s in dit artikel zijn van de webshop van www.hema.nl & www.flowmagazine * )

More about Madeleine

15 thoughts on “Hebbedingen wishlist – oktober 2016

 1. Jorinda

  Wat een leuke items op je wishlist =)
  Z’n polaroid camera lijkt me echt leuk!
  Liefs Jorinda
  Jorinda onlangs geplaatst…Weekly Diary #39 Colourpop , Sporten , BioscoopMy Profile

  Beantwoorden

 2. Lonneke

  Wat een leuke hebbedingen ik ben gek op de Hema!
  Lonneke onlangs geplaatst…Nur Besten Stamping Plate Rose BP-73My Profile

  Beantwoorden

 3. Joor

  Wauw wat een geweldige lijst met leuke dingen! Oeiii die polaroid camera heb ik ook en is echt geweldig! Die tasje zie ik nu voor het eerst! Ik ben zelf nog op zoek naar een leuke tas voor me camera! Die spreuken zijn ook erg tof!

  Kortom ik vind alles tof van je lijstje πŸ™‚

  Beantwoorden

 4. Mariska

  Ik wil echt al eeuwen ook zo’n cameraatje πŸ˜€ wie weet ooit. Vind die pennen ook zo leuk!
  Mariska onlangs geplaatst…10 x wat er kut is aan herfst & oplossingenMy Profile

  Beantwoorden

 5. Joyce

  Leuke items staan er op je wishlist! Ik had zo’n polaroid gewonnen met 2 doosjes foto’s die je er in kon doen… maar met mijn stomme kop verkocht omdat het toen nog niet in was😩 spijt spijt spijt hahaha

  Beantwoorden

 6. hilde

  Hema is inderdaad lekker bezig met leuke spulletjes! Ik heb zo’n lange wishlist, daar komt geen einde aan…haha
  hilde onlangs geplaatst…Colourpop Super Shock Metallic EyeshadowMy Profile

  Beantwoorden

 7. Manon

  Leuke hebbedingen! De Hema heeft inderdaad erg leuke spullen!
  Manon onlangs geplaatst…Zijn Primark schoenen de moeite waard om te kopen?My Profile

  Beantwoorden

 8. Astrid

  Wat een leuke dingen heb jij op je wishliist staan. Mij lijken die kaarsen met spreuken echt leuk en ook pennen met quotes erop, super. Alleen gebruik ik zelf geen pennen omdat ik blind ben. Zat me trouwens af te vragen hoe je foto’s maakt van producten die nog op je wishlist staan. Ga je dan in de winkel foto’s maken of gebruik je de foto’s van de webshop (wat volgens mij niet zomaar mag)?
  Astrid onlangs geplaatst…Mijn weg naar hulp voor psychische klachten: eerder is beter?My Profile

  Beantwoorden

 9. Emma Cauwelaers

  Enorme leuke hebbedingetjes heb je daar!

  Beantwoorden

 10. Jonne Things you love to eat

  Leuk! Vooral het foto toetsel ziet er zo mooi en retro uit! Doen.

  Beantwoorden

 11. De Dotties

  Een polaroid camera lijkt me ook wel een fijn hebbeding!

  Beantwoorden

 12. Kirsty

  Leuke wishlist! Veel goodies van de Hema ook, wat ik zeker wel snap; ik vind dat ze daar zulke leuke items hebben, zeker qua stationary.

  Beantwoorden

 13. Jonna@Burgertrutjes

  Ik zeg doen!! Je moet je zelf zo af en toe eens verwennen ;’). En als je die geldboom ergens vindt, geef dan even een seintje!
  Jonna@Burgertrutjes onlangs geplaatst…Lekker eten – keuken hacks #1My Profile

  Beantwoorden

 14. Dewi

  Heerlijk die hebbedingen..die camera wil ik ook wel..gewoon voor de heb;)) en die pennen, gewoon leuk;))

  Beantwoorden

 15. Yust

  Wat leuk! Ja ik vind zo’n camera ook erg tof! Doen!
  Ik wil nog zoveeeeeeel…
  Yust onlangs geplaatst…Ik plaatste mijn eerste eigen Colourpop bestelling! Yeah | ColourpopMy Profile

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge