Unboxing: Demak’Up Detox Water Challenge Box

Yes! Ik heb weer een unboxing voor jullie. 🙂 Demak’Up organiseert een detox water challenge die start vanaf a.s. maandag 23 mei. Dit is een challenge van 10 dagen waarin je bezig bent met water voor je huid en lichaam. We zitten nog net voor de zomer, en het is wel fijn om nog even te detoxen voordat de zomer begint. 😉

DeMak’Up heeft een onderzoek uitgevoerd op social media met vooral de focus op het gebruik van water ten behoeve van het reinigen van ons gezicht. Het onderzoek is uitgevoerd onder vrouwen tussen de 20 en 49 jaar.

Hier een paar leuke weetjes m.b.t. tot het onderzoek:

 • 64% van de vrouwen is meer water gaan drinken
  40% hiervan om zich gezonder te voelen 
  20% om het lichaam van binnenuit te reinigen
  32% om gewicht te verliezen
 • 47% van de vrouwen reinigt het gezicht 1x per dag
  hier schrik ik wel van hoor! Ik doe het persoonlijk 2x per dag….
 • 14% van de vrouwen kiest er 1x per maand voor om extra aandacht te geven aan haar huid. (Kiest dan voor een maskertje ;))
  OMG, wat weinig me-time. Dit plan ik echt wekelijks in! 
 • 41% van de vrouwen gaat weleens met make-up op het gezicht naar bed.
  Nee, dit doe ik echt niet meer. Ik schrik hier echt van! 
 • 71% procent van de vrouwen reinigt het gezicht alleen met water.
  Noohhh…. en er is zoveel op het gebied van reiniging!

Ik schrik best van alle feiten die uit het onderzoek zijn gekomen. Ik vind het een goed initiatief  van Demak’Up om deze challenge te starten. Zo kunnen vrouwen bewuster worden van water drinken en reinigen van het gezicht. Verder kan je met deze challenge ook lekker aan de slag met DIY! 🙂

Vandaag laat ik jullie zien wat de inhoud is van deze detox box!SAMSUNG CAMERA PICTURESHet is een mooie blauwe box.

SAMSUNG CAMERA PICTURES
De inhoud 🙂 Deze producten zullen erbij gaan helpen om te gaan DIY-en. Het zijn expert- en sensitive producten 🙂

SAMSUNG CAMERA PICTURES
De inhoud:

 • Expert wattenschijfjes groot
 • Expert reinigingsdoekjes voor alle hydtypen
 • Expert wattenschijfjes normaal
 • Sensitive oogmake remover pads
 • Sensitive wattenschijfjes super soft

 

En…….
SAMSUNG CAMERA PICTURES
Er zat ook een super leuke jar in 🙂 Cute is ‘ie he?

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Dit was de inhoud van deze mooie box. Ik heb echt helemaal zin in deze water detox challenge. Heb opeens nu al zin in water, lol! Ben de laatste tijd al bewuster geworden met water drinken, maar ik mag het weer even goed oppakken. 😉
Er zullen nog artikelen volgen over deze challenge! Volg mij sowieso even op Instagram, want daar ga ik ook foto’s plaatsen 🙂 Mijn hashtag is #madebyleinedetoxwaterchallenge

Hier vind je de >> Demak’Up Detox Kalender 2016
SAMSUNG CAMERA PICTURES

IK DAAG JE UIT OM MEE TE DOEN!
Je kan meedoen door jezelf aan te melden op de website van  Demak’Up water detox challenge  of via het Facebook event 🙂 !

Ik heb er enorm veel zin in! *CHEERS!* Ik hoop jij ook. 🙂

 

Ga jij meedoen met deze water detox challenge?

 

 

 

Disclaimer: Deze challenge wordt afgeraden voor mensen met een te erg gevoelige huid.

More about Madeleine

10 thoughts on “Unboxing: Demak’Up Detox Water Challenge Box

 1. Joyce

  Heel erg leuk! Is de box nog te verkrijgen of?:-) Van die weetjes schrik ik wel!:O Je gezicht alleen reinigen met water, bah! Of naar bed met je make-up op?! En dan maar 1x per maand een gezichtsmasker haha wat verwen ik mijn gezicht dan!
  Joyce onlangs geplaatst…Het bloggerswereldje met 2 kanten…My Profile

  Beantwoorden

 2. Niesca

  Ah wat een leuke challenge! Volgens mij kan je alleen niet meer deelnemen 🙁 had het graag gewild want naar mijn “idee” drink ik best veel water ten opzichte van andere dranken..
  Niesca onlangs geplaatst…Live the moment 2016My Profile

  Beantwoorden

 3. Saraya

  Ik vind dit zo een leuke challenge, misschien moet ik maar eens meedoen 😉
  X
  Saraya onlangs geplaatst…Catrice Eye‘Matic Eyepowder Pen / 060 Lavender Mc QueenMy Profile

  Beantwoorden

 4. Melike

  Super leuke chalenge! En die box ziet er ook super goed uit. Vooral de waterbeker. Ik ga dit zeker even bekijken!

  Beantwoorden

 5. Kirsty

  Die weetjes zijn inderdaad best shocking! Ik snap echt niet dat er zoveel vrouwen zijn die zo weinig om hun huid geven, dus hopelijk komen er door deze challenge wat dames achter dat het nog wat beter kan. De challenge lijkt mij ook wel heel leuk, maar mijn huid is er denk ik te gevoelig voor!
  Kirsty onlangs geplaatst…Institut Esthederm Intolerances Solaires Soin Haute Protection Crème VisageMy Profile

  Beantwoorden

 6. Lonneke

  Wat een goede challenge zeg en ik schrik ook wel van de weetjes. Ik ga het wel in overweging nemen om mee te doen.
  Lonneke onlangs geplaatst…Essence The Gel Nail Polish | 13 Forgive MeMy Profile

  Beantwoorden

 7. Denise

  Super leuk! En een handige challenge
  Denise onlangs geplaatst…Update | nieuwe stageplek | body pump etc.My Profile

  Beantwoorden

 8. Joor

  Wauw wat een geweldige toffe challenge!!! Haha ik herken het maar 1 x per dag je huid reinigen… oops ik heb vaak in de avond geen zin om iets te doen… Toch maar proberen weer 2 x per dag schoon te maken. Ik drink wel 2 liter water per dag…
  Succes meid! En wat een toffe box!!
  Joor onlangs geplaatst…Kijkje in het leven van Joor #20My Profile

  Beantwoorden

 9. Marushi

  Echt een super leuke challenge! Ik ga zeker proberen om mee te doen! -x-
  Marushi onlangs geplaatst…Battle van de koptelefoonsMy Profile

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge