Persoonlijk || Time out op www.madebyleine.nl

Ja, je leest het goed. Ik neem even een pauze op mijn blog. Momenteel heb ik het enorm druk! Ik zit in mijn laatste blok van het eerste jaar… Wat enorm snel is omgevlogen. Ik heb nog 4 weken stage en hiervoor moet ik nog wat opdrachten afronden, schoolopdrachten afronden, presentaties, toetsen en ga zo maar door. Zoals men weleens zegt:” De laatste loodjes zijn het zwaarst!”. Met mijn hoofd zit ik al in de zomervakantie. De motivatie van school en stage is ook een beetje laag. Ik wou dat ik dit stuk kon overslaan, LOL! Ach ja, komt goed πŸ™‚ Β Door de drukte van school, stage en werk komt mijn blog even stil te liggen. Helaas. Snik.

Ik heb het toch nog best lang volgehouden al zeg ik het zelf. Alleen het lukt nu gewoon echt niet meer. Vorige week wilde ik vooruit werken maar ben er lekker er-op-uit geweest. Ik vond het heerlijk. Eerlijk gezegd, begon het mij een beetje tegen te staan omdat ik een artikel MOEST maken. Dit werkt natuurlijk niet. Ik moet het onder ogen komen, ik kon ’t niet meer bol werken.

Dus heb besloten pauze te nemen. Maar je weet nooit hoe het loopt en dat het bij mij weer begint te kriebelen πŸ˜‰ Ik hoop gewoon snel terug te zijn! Ik kan nog niet vertellen wanneer dit is. Hoop persoonlijk snel! πŸ˜‰

Ik ga nu nog even knallen op school, stage en mijn nieuwe baan πŸ™‚

96303e4bfb754ddc557e850b8d99553a
Dit is altijd zo πŸ˜›

I’ll BE BACK SOON <3

Ps. je kan mij nog blijven volgen via alle social media, daar blijf ik actief πŸ™‚

 

Volg je mij al op alle social media kanalen?

 

PS. Doe je mee aan mijn winactie?
SAMSUNG CAMERA PICTURES

More about Madeleine

14 thoughts on “Persoonlijk || Time out op www.madebyleine.nl

 1. Sas

  Goed dat je even pauze neemt en succes!
  We zien je wel weer verschijnen πŸ™‚
  Sas onlangs geplaatst…Inspirerende tekeningen: Heather StillufsenMy Profile

  Beantwoorden

 2. Sylvia

  Veel succes met alles! πŸ™‚

  Beantwoorden

 3. Tamara TS

  Succes met school, werk en stage! En tot later!

  Beantwoorden

 4. Ilse

  Goed dat je even een blogpauze neemt. Verstandige beslissing. Veel succes met alles!
  Ilse onlangs geplaatst…Gezondheidsupdate 3: Post Lyme Disease, verslag en start behandelingMy Profile

  Beantwoorden

 5. Akosua

  Succes met school, werk en stage!
  Akosua onlangs geplaatst…Cult Beauty Box by Anna & Lily | UnboxingMy Profile

  Beantwoorden

 6. mandy

  Is een goede keus mop. First things first πŸ˜‰
  Mij bevalt het ook om even een tijdje niet te “moeten” bloggen. Ik schrijf wanneer ik er zin in heb πŸ˜‰ Succes met de laatste loodjes, komt vast goed. En yes ik doe zeker mee aan je toffe winactie. Dit palette staat hoog op mijn wishlist πŸ˜‰
  mandy onlangs geplaatst…NEON Watermarble…photo tutorial.My Profile

  Beantwoorden

 7. Ilse

  Heel veel succes met de laatste loodjes. Zet ‘m op!

  Beantwoorden

 8. Anita

  Heel veel succes met school en stage!! Richt je daar lekker op en we zien je wel weer verschijnen!
  Anita onlangs geplaatst…I wish tagMy Profile

  Beantwoorden

 9. Marion

  Verstandig, meis! Prioriteiten stellen! Heel veel succes, lieverd. Wij zien elkaar op twitter en instagram. X
  Marion onlangs geplaatst…Loving Lazy Sundays #92My Profile

  Beantwoorden

 10. Kirsty

  Wat goed dat je voor jezelf kiest, ik vond het al zo knap dat je het al zo lang vol hebt gehouden, want je bent echt wel heel druk van wat ik zo mee krijg. Succes met school, stage en je baan!
  Kirsty onlangs geplaatst…AVOYD Bikini BlissMy Profile

  Beantwoorden

 11. Niesca

  Zoals je misschien bij mij al hebt kunnen lezen ik ben er zelfs een jaar tussenuit geweest en wil het bloggen langzamerhand weer oppakken. Ik vind het een goeie keuze zodat je straks alleen maar meer energie hebt! Succes de komende tijd en ik blijf je zeker volgen op snapchap, insta!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge