H&M Clean Canvas Lipscrub

Vandaag heb ik weer een review van een H&M product πŸ™‚ Het is de lipscrub! Eigenlijk kwam ik pas later erachter dat ik wel zo’n vs. artikel had kunnen maken met de Lush lipscrub. Nou ja, misschien een volgende keer maar πŸ˜‰

Clean Canvas lipscrub
SAMSUNG CAMERA PICTURES
Deze is te koop bij H&M en in de webshop! De verpakking ziet er mooi en strak uit. Het heeft iets van luxe vind ik. Het is een beige verpakking met gouden letters. Ik houd er wel van πŸ™‚

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Het is voorzien van een sticker en zo kan je zien dat het geseald is, en dat niemand het open heeft kunnen maken. Dat vind ik enorm fijn! Vaak maken mensen het toch open om te zien wat er nou in zit. Begrijp het wel, maar doe er dan geen vinger of nagel in. Dan wilt niemand het meer kopen.

Ingredienten:
SAMSUNG CAMERA PICTURES
Het product is 6 maanden houdbaar en de inhoud is 7,7 gram.

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Dit is het potje. Het is een glazen potje met een zwart glanzende dop en gouden details. I like it.

Wat zegt H&M nog over dit mooie product?
“Een zachte lipscrub die je lippen polijst voordat je je favoriete lippenstift, lipgloss of lippenbalsem aanbrengt. De voedende formule combineert vitamine E en B5 met suikerkristallen en amandelolie voor een glad en soepel resultaat. Inhoud: 7,7 gr. Zo gebruik je het: masseer een kleine hoeveelheid in een cirkelende beweging in op schone lippen.”

De inhoud:
SAMSUNG CAMERA PICTURES
De substantie is een beetje goud/geel en het ruikt heel zoet door de amandelolie. Ik vind het prettig ruiken en de substantie is wel lekker dik en klef. Ik vind dit wel fijner t.o. de lipscrub van Lush. Deze is heel droog en veel scrub valt van je lippen af. Deze van H&M is fijner in gebruik πŸ™‚ Omdat de substantie vast blijft zitten en niet uit elkaar valt.

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Dit is de scrub uitgesmeerd op mijn hand. Zoals je ziet blijft het zitten en blijft het goed kleven. Waar je wel aan moet denken bij deze lipscrub is dat je het niet kan opeten. Dit moet je er wel even afhalen met een handdoek/washandje. Dit is dan wel weer even anders dan die van Lush πŸ˜‰

Ik vind het een hele fijne lipscrub, en wat fijner dan die van Lush. πŸ™‚ Deze had ik nog gescoord met korting dat ze een keer hadden online.
De lipscrub kost €7,99 en is te koop bij H&M filialen met een beauty-afdeling of in deΒ webshop!

Gebruik je lipscrub? Zo ja, van welk merk?

More about Madeleine

12 thoughts on “H&M Clean Canvas Lipscrub

 1. Jorinda

  Dit is echt een fijne lip scrub =)
  Ik heb zowel deze als de scrub van Lush en deze vind ik ook iets fijner !
  Liefs Jorinda
  Jorinda onlangs geplaatst…Beauty: Opgemaakt MaartMy Profile

  Beantwoorden

 2. Mariska

  Klinkt best wel fijn! Ben eigenlijk wel benieuwd naar een vergelijking πŸ˜€
  Mariska onlangs geplaatst…Make-up tips : lastige oogvormen & oogledenMy Profile

  Beantwoorden

 3. DisneyChicks.nl

  Dat klinkt als een fijne scrub, zeker gezien je hem beter vindt dan Lush! Ik vind de verpakking ook erg mooi.
  DisneyChicks.nl onlangs geplaatst…De mooiste mannen van Disney in real lifeMy Profile

  Beantwoorden

 4. Joyce

  Klinkt super! Ik gebruik de lipscrubs van Lush en Collistar altijd😊
  Joyce onlangs geplaatst…Dingen waar ik blij van wordMy Profile

  Beantwoorden

 5. Kirsty

  Hij klinkt wel heel fijn eigenlijk! Dat je hem qua substantie fijner vind dan die van Lush zegt denk ik wel heel wat, want ik heb zelf die van Lush en vind die altijd wel erg fijn. Die is alleen inderdaad wel wat droger van substantie. Ik vraag mij af of deze net als Lush in principe “eetbaar” is?
  Kirsty onlangs geplaatst…Mijn verjaardagscadeautjes 2016My Profile

  Beantwoorden

 6. Saraya

  Klinkt als een fijne Lipscrub, de verpakking is zo mooi!
  X
  Saraya onlangs geplaatst…Essence Glossy Stick Lip Colour / 05 Brilliant BurgundyMy Profile

  Beantwoorden

 7. Sas

  Wist niet dat ze dit ook hadden! Ik gebruik zelf nooit echt een scrub.
  Sas onlangs geplaatst…Waarom een ochtend persoon zijn zo fijn is + tips!My Profile

  Beantwoorden

 8. heidi

  Lijk me een heel goed lipsencrub te zijn.

  Beantwoorden

 9. Akosua

  Ik ben benieuwd naar de vergelijking, want ik gebruik de lipscrub van LUSH. Maar een wat vloeibaarder product lijkt me ook wel praktisch.
  Akosua onlangs geplaatst…Favorieten | Winter 2015/2016My Profile

  Beantwoorden

 10. Joor

  Klinkt erg goed deze scrub!! Haha ik scrub nooit mijn lippen. Om eerlijk te zijn ik gebruik het nooit… maar is het wel goed om een keer je lippen te scrubben ? x
  Joor onlangs geplaatst…Een hele toffe win actie!My Profile

  Beantwoorden

 11. Northflix

  Fijner dan lush?! Deze noteer ik dan gelijk!
  Ik gebruik nog steeds de Santa scrub van lush.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge