Evening routine – februari 2016

Een paar weken geleden had ik een artikel met mijn morning routine aan verzorgingsproducten. Nu is het tijd om de avondroutine aan jullie te laten zien 🙂 Eerlijk gezegd verschilt het niet heel veel. In dit artikel kan je ook zien wat ik ook in de ochtend gebruik 😉 S’avonds gun ik mezelf wel wat meer me-time. Dit doe ik dan door middel van lekkere producten te gebruiken en meer tijd te nemen.  Natuurlijk moeten zo en dan ook de haren gewassen worden. Benieuwd wat ik gebruik? Kijk gezellig mee.. 🙂

SAMSUNG CAMERA PICTURES
S’avonds gebruik ik momenteel de volgende producten:

 • Treacle moon cinnamon nights douchegel: Dit is een overheerlijke douchegel dat heerlijk is voor de winter.
 • Treacle moon cinnamon nights bodylotion: Dit is bijpassend qua geur. Het is zo’n lekkere combi. Zo blijf ik langer ruiken naar kaneel hihi. De substantie is ook lekker dikker! Mijn huid word er super zacht van.
 • Balea reinigingsgel: Ik reinig mijn gezicht ook in de avond en dat is ook wel nodig als je naar school/werk en buiten bent geweest.
 • Paradontax tandpasta & OralB tandenborstel: Dit is ook iets wat ik 2x doe, tanden poetsen 😉 Dit mag zeker niet ontbreken in mijn avondroutine.

Om de paar dagen was ik ook mijn haren en een paar keer in de week scrub ik mijn oksels en daarbeneden om ingegroeide haren tegen te gaan. Ik heb hier veel last van als ik maandelijks wax. Het is echt niet leuk, maar sommige hebben dat meer en daar ben ik 1 van. Helaas.
SAMSUNG CAMERA PICTURES
Wat ik gebruik als ik mijn haren was en scrub:

 • Balea scrub – Lemon: Zoals je kan zien is het bijna aan het eind van zijn latijn. Het is een lekkere zachte substantie en helpt goed tegen ingegroeide haren. Het maakt de haren weer los en zo krijg ik ze er makkelijker uit.
 • Balea shampoo perzik/kokos: Het is een lekkere shampoo met een heerlijke geur. Ik ben enorm dol op het merk Balea er zit niet teveel poespas aan. Het is een goede shampoo voor niet al teveel geld 🙂
 • Balea conditioner perzik/kokos: Dit past natuurlijk bij de shampoo. Wat kan ik erover zeggen? Maakt mijn haren lekker zacht, ruikt lekker en is gewoon fijn. Ik vind het jammer dat ik niet dichtbij de grens van Duitsland woon. Misschien maar beter ook?!

Natuurlijk hoort er ook gezichtsverzorging bij.SAMSUNG CAMERA PICTURES
Dit is de gezichtsverzorging dat ik gebruik in de avond:

 • Kruidvat 3-in-1 micellair water: Ik reinig 2x per dag mijn huid dus dit behoort ook net zoals de ochtendroutine tot de vaste prik,
 • Kruidvat cleansing milk voor de gemengde huid: Idem, zoals boven. Dit gebruik ik ook s’avonds om mijn gezicht te reinigen. Een heerlijk product in combinatie met de micellair water.
 • Superdrug Vitamine E serum: Dit serum gebruik ik voor de avond. Het is een fijne serum en mijn gezicht knapt er echt van op. Vroeger gebruikte ik nooit een serum, vraag mij af waarom niet eigenlijk?
 • Kruidvat Hydro nachtcreme: Ook dit mag niet ontbreken in mijn avondroutine. Het is een fijne crème en hydrateert mijn gezicht enorm goed. In combinatie met het serum nog beter!!! Ik ben zo blij dat ik de juiste gezichtsproducten heb gevonden, want het was best een tocht.

Dit is wat ik allemaal gebruik in de avond. 🙂 Ik hoop dat jullie het een leuk artikel vinden.
Heb jij mijn Morning routine – februari 2016 al gelezen?

Wat gebruik jij allemaal in de avond aan verzorgingsproducten?

More about Madeleine

4 thoughts on “Evening routine – februari 2016

 1. Jorinda

  Wat een leuk artikel om te lezen =)
  Je gebruikt fijne producten !
  Liefs Jorinda

  Beantwoorden

 2. Mariska

  Wat gebruik je fijne en lekkere spullen, met je ochtendroutine ook al!
  Mariska onlangs geplaatst…Achter het scherm | #2My Profile

  Beantwoorden

 3. Joor

  Wat een leuke producten!!! Treaclemoon is zo fijn!!!! 🙂 Haha ik gebruik niet zoveel in de avond qua producten behalve tandpasta en DR Van der hoog… voor me gezicht
  Joor onlangs geplaatst…Shoplog : Dagje shoppen in Rotterdam!My Profile

  Beantwoorden

 4. manon

  Wat heb je toch heerlijke producten in je routine zitten!
  manon onlangs geplaatst…Sleek Highlighting Palette SolsticeMy Profile

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge