Viva favorieten – januari 2016

Vandaag heb ik sinds maanden weer een artikel met mijn viva favorieten van de maand januari πŸ™‚ Het is een top 5 geworden πŸ™‚ Deze 5 items zijn echt musthave geweest voor de afgelopen maand…. Ben je er klaar voor???? Lees gezellig mee….

Treacle moon: Cinnamon nightsΒ shower gel & bodylotion
SAMSUNG CAMERA PICTURES
Oehlala, deze heb ik bijna elke avond gebruikt tijdens het douchen. De combi van de douchegel en bodylotion is heerlijk. Omdat de geur natuurlijk hetzelfde is πŸ˜‰ Zo lekker! En dan lekker met een kop kaneelthee…. Goddelijk! Deze set had ik trouwens gekocht voor 6,95 bij DM in Duitsland. Tot de dag van vandaag geen spijt van!

Kruidvat Micellair water 3-in-1SAMSUNG CAMERA PICTURESWat een heerlijke micellair water is dit zeg! Het lijkt net alsof het een iets dikkere substantie is. Ik vind het zo fijn, en het verfrist mijn gezicht enorm. Je ziet aan de inhoud dat het snel gaat πŸ˜‰ Ik gebruik het 2x per dag. Het is ook nog eens budgetproof en te koop bij Kruidvat waar ik graag shop πŸ˜‰

Just Cavalli – her <3
SAMSUNG CAMERA PICTURESDeze parfum heb ik herontdekt. Eigenlijk heb ik deze parfum misschien wel een paar jaar links laten liggen. Telkens tijdens het opruimen kon ik het niet wegdoen. Ik dacht dan steeds vergeet het niet te pakken en te gebruiken. Denk 6 weken geleden pakte ik het er echt weer bij. Dit is de enige parfum die ik heb in mijn stash πŸ˜‰ Het is een lekker geurtje, en ik ben blij dat ik het niet heb weggedaan. Binnenkort wil ik weer een parfum voor mezelf shoppen!

MUA Undress Me tooΒ 
SAMSUNG CAMERA PICTURESNu ik mezelf weer vaker opmaak pak ik dit palette er vaak bij. Het is een fijn palette met nude kleuren waar je allerlei richtingen mee op kan. Ik vind MUA zo’n fijn merk, en de pigmentatie is top. Het is ook helemaal niet poederig! πŸ™‚

Tijgeroog armband
SAMSUNG CAMERA PICTURESDeze tijgeroog armband heb ik een paar weken en het geeft mij zoveel rust. Het zorgt ervoor dat ik mezelf meer aard, rustiger ben en minder zenuwachtig en nerveus. Een paar weken geleden kreeg ik een ingeving dat ik ding echt moest hebben. Want ik voelde aan mezelf dat ik het nodig had.Β Β Ik wilde het al heel lang, alleen stelde het maar uit. De timing was perfect dat ik het kocht! Ik draag deze armband elke dag… en ik kan nare dingen meer langs mezelf heen laten glijden. Dit geeft veel rust.

Dit zijn mijn favorieten van de maand januari. Ik ga nu weer 5 favorieten verzamelen voor de nieuwe maand πŸ˜‰ Ik ben zelf enorm benieuwd, haha!

Wat is jouw favoriet van januari 2016?

More about Madeleine

6 thoughts on “Viva favorieten – januari 2016

 1. Jorinda

  Wat een mooie favorieten heb je =)
  Die douchegel van Treaclemoon is echt super fijn!
  Liefs Jorinda

  Beantwoorden

 2. Marion

  Oh wat relaxt dat ze nu ook een bodylotion hebben in dezelfde geur. Ik vind dat eigenlijk stiekem een must voor iedere douchegel!
  Marion onlangs geplaatst…Songtag-stMy Profile

  Beantwoorden

 3. Mariska

  Oeh ja, mooie favorieten zeg! Heerlijk spul, Treacle Moon πŸ˜€
  Mariska onlangs geplaatst…Achter het scherm | Q&AMy Profile

  Beantwoorden

 4. irene

  Ik vind het MUA palette mooi! X

  Beantwoorden

 5. Joor

  Wauw wat een mooie favorieten!!! En Treaclemoon.. haha blijft mijn favoriet van 2016!!! Die tijgerarmband ben ik wel nieuwsgierig naar!
  Joor onlangs geplaatst…Music of the MonthMy Profile

  Beantwoorden

 6. heidi

  Wat heerlijke producten.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge