H&M All-day Liquid Foundation – kleur: Warm Beige

Ja ja, het is niet te geloven maar ik heb een review over een foundation. Foundation? Lees ik dat goed? FOUNDATION? Ja, Madeleine heeft een review over een foundation. Eerlijk gezegd was het niet meer mijn bedoeling om een foundation te gaan kopen en gebruiken. Alleen mijn zusje kocht een iets eerder de foundation bij H&M en het zag er zo mooi uit. Zo hebben we samen ook een kleur uitgezocht voor mij en wauw het resultaat is echt … … .. 🙂 Ben je benieuwd? Lees gezellig mee 🙂 

De foundation in verpakking SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESHet is een liquid foundation, heeft SPF 15 en heeft een flawless finish. De verpakking ziet er best luxe uit met de kleuren zwart, beige en goud. We waren naar de flagship store en oh lala de verpakkingen zijn zo sexy!

SAMSUNG CAMERA PICTURESIk heb de kleur: warm beige uitgekozen.

Ingrediënten:SAMSUNG CAMERA PICTURES

Het flesje:SAMSUNG CAMERA PICTURESHet flesje heeft een matte finish. Verder is het voorzien van een zwarte dop en wat gouden letters. Ik vind het er wel mooi uit zien.

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES
De foundation is te koop in diverse kleuren. Dus voor ieder is er wat wils!

SAMSUNG CAMERA PICTURES
De foundation kost €9,99 en is te koop bij H&M filialen met een beauty afdeling of online in de H&M webshop.

SAMSUNG CAMERA PICTURESHet is voorzien van een pompje, en de substantie komt uit het gaatje.

De kleur op mijn hand:SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ook heb ik nog wat foto’s met de foundation op mijn gezicht. 🙂

Zonder foundation:
SAMSUNG CAMERA PICTURES

Met foundation:
SAMSUNG CAMERA PICTURES

De foundation dekt niet helemaal. Je zou het nog kunnen opbouwen zodat deze wel helemaal dekt.  Ik doe zelf alleen 1 laag omdat het voor mij niet helemaal hoeft te dekken. Persoonlijk vind ik het fijn dat je de oneffenheden een beetje kan zien. Ik ben niet perfect en dat zal ik niet worden, voel ik mezelf net een barbie. Dat wordt dat helemaal ongemakkelijk!  Zo kan je nog een beetje mezelf zien met vlekken en oneffenheden 😉  Om te een beetje het gezicht egaal te krijgen vind ik deze foundation wel prima. Verder gebruik ik mijn concealer nog gewoon om te high lighten 🙂

De foundation voel ik trouwens totaal niet!!!! Dat is zo heerlijk. Ik heb weleens een foundation geprobeerd lange tijd geleden, en dat voelde ik zitten. Vreselijk vond ik dat! Het is een fijne substantie en geeft een mooi mat effect, wat ze de naam van deze foundation ook zegt.

Ik had het niet gedacht, dat ik überhaupt nog foundation zou dragen. Maar ik ben echt verkocht!!!!! 🙂
Deze foundation wil ik dragen als ik uit eten ga, leuke uitjes en afspraken waarvoor ik netjes de deur uit moet. En wanneer ik er zin in heb! Het is toch wel een precies werkje waar je de tijd voor moet nemen 😉  Ik ben fan!

Gebruik jij elke dag foundation?

More about Madeleine

16 thoughts on “H&M All-day Liquid Foundation – kleur: Warm Beige

 1. Marloes - GLAMOURMOES

  Klinkt als een goede foundation. Ik vind het ook mooi als die net niet helemaal dekt en je gezicht niet geplamuurd lijkt.
  Marloes – GLAMOURMOES onlangs geplaatst…Maybelline Super Stay nagellak #862 & #863My Profile

  Beantwoorden

 2. Jorinda

  Lijkt me een fijne foundation =)
  Ik heb zelf een foundation van MAC die heeft ook een mooie medium dekking.
  Liefs Jorinda

  Beantwoorden

 3. Joyce

  Klinkt goed! Ik draag bijna nooit foundation ivm mijn eczeem in mijn gezicht, alleen als dat weg is! + voor sommige blogfoto’s. Voel me ook altijd zo’n Barbie, komt ook omdat alle foundations te donker zijn voor mij en ik nog steeds geen geschikte heb gevonden haha!
  Joyce onlangs geplaatst…Brushly stijlborstel – reviewMy Profile

  Beantwoorden

 4. Mariska

  Lijkt me best een fijne foundation!

  Beantwoorden

 5. Akosua

  Het ziet er goed uit. En ik draag ook niet elke dag foundation, naar mijn werk vind ik poeder en concealer voldoende.
  Akosua onlangs geplaatst…Reminder Winactie Beauty Bits Budget Maand!My Profile

  Beantwoorden

 6. Joor

  Klinkt erg goed!! Maar zelf gebruik ik bijna of geen foundation meer aangezien ik net als jou niet op een barbie wil gaan lijken… 😛
  Joor onlangs geplaatst…Kijkje in het leven van Joor #02My Profile

  Beantwoorden

 7. manon

  Nog nooit een foundation van de H&M gezien of gebruikt. Ziet er opzicht wel heel erg goed uit
  manon onlangs geplaatst…Chai Tea Latte van NestléMy Profile

  Beantwoorden

 8. heidi

  Wat een leuke product is het.

  Beantwoorden

 9. petra

  deze foundation ziet er heel goed uit, zelf gebruik ik ook niet een geheel dekkende foundation, juist omdat ik dat erg onnatuurlijk over vind komen…Ik vind hem echt supermooi op je huid overkomen…
  petra onlangs geplaatst…Win deze 3 fijne, natuurlijke Biomed producten…..My Profile

  Beantwoorden

 10. Marjoleinee

  Mooie foundation!
  Marjoleinee onlangs geplaatst…American Candy! | Taste TestMy Profile

  Beantwoorden

 11. Ilse

  Ik vind het je heel mooi staal. Subtiel en mooi! Wauwie. En ik vind je foto’s ook erg mooi!

  Beantwoorden

 12. Jennifer | JenniferZ

  Ik ben niet helemaal weg van de h&m make-up, het ziet er mooi uit maar het is helaas niet echt van goeie kwaliteit 🙁

  Beantwoorden

 13. Sabrina

  De foundation egaliseert je huid erg mooi en natuurlijk!

  -x- Sabrina

  Beantwoorden

 14. Iris

  Lijkt me een fijne foundation! Mooie neutrale dekking.

  Beantwoorden

 15. Sas

  Ik gebruik elke dag Zwitsal en BB cream, erg blij mee!
  Ik kom eigenlijk alleen voor kleding bij H&M.
  Sas onlangs geplaatst…Weetjes van A tot ZMy Profile

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge