Opperdepop: november/december 2015

Yes! Het is weer tijd voor een opperdepop artikel πŸ™‚ Ik had 2 maanden bij elkaar opgespaard en dat was weer een volle tas. Op 31 december 2015 had ik foto’s gemaakt en meteen weggedonderd. Lekker opgeruimd 2016 in πŸ˜‰ Benieuwd wat ik heb opgemaakt? Kijk gezellig mee πŸ™‚

SAMSUNG CAMERA PICTURES
4 zakjes met wattenschijfjes van de Action! Deze gaan altijd als een tierelier….

SAMSUNG CAMERA PICTURES12 Diverse soorten gezichtsmaskers πŸ™‚ Allemaal waren ze stuk voor stuk heerlijk πŸ™‚

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Balea bodycreme is zo lekker πŸ™‚ Die heb ik inmiddels alweer op voorraad πŸ™‚ Verder maakte ik een Cherry Blossom bodylotion op en een bodybutter van de Superdrug. Ik heb nog een bodybutter liggen van Superdrug, ben er niet helemaal vol van. Dit zou ik een volgende keer niet meer kopen!

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Heerlijke producten van Balea voor het haar. Inmiddels heb ik deze laatst weer geshopt en die gebruik ik alweer.

SAMSUNG CAMERA PICTURESDe balea douchegel, Hema douchegel, cherryblossom douchegel, Hema foam en Kneipp watermeloen LE opgemaakt. πŸ™‚ De Kneipp vond ik heerlijk om te gebruiken, om het zomergevoel een beetje vast te houden πŸ™‚ Hema vond ik ook lekker, maar niet om nog een keer te kopen. Verder heb ik weer diverse Balea douchegels aangeschaft een paar weken geleden πŸ˜‰

SAMSUNG CAMERA PICTURESParadontax is my lifesaver on top voor mijn tanden/tandvlees. De Etos tandenstokers vond ik maar niks, het breekt voordat ik begin met stokeren. Ik heb nu mijn vertrouwde GUM sticks weer πŸ™‚

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Diverse nagelproducten zijn op. Trind, is ook snel gegaan. Hiervan heb ik al een aantal back-ups. πŸ™‚
Verder was de handgel weer op van de Action en de handcreme van Balea. Dit zijn echte toppers πŸ™‚ De Essie basecoat en topcoat was al dik en oud en gebruik nu andere dingen. H&M nagellak remover potje was ook al helemaal op. Delen van het sponsje lagen overal als je je nagellak had verwijderd. πŸ˜›
SAMSUNG CAMERA PICTURESBalea deo is ook weer op πŸ™‚ Het was echt een fijne deo! Heb 1 back-up van deze gekocht en verder andere geuren. Zo lekker! De Balea scrub is ook op, en heb ik niet opnieuw gekocht. Het is een zout scrub en vond dat toch te irriterend voor mijn huid. Ik heb liefde voor suikerscrub πŸ™‚

SAMSUNG CAMERA PICTURES

De Action neusstrips, dit zijn echt lifesavers. Wat een smurrie altijd van mijn neus komt! Thank you action, dat het weer terug is πŸ™‚ Verder de melk, reinigingsgel, dag-, nachtcrime Hydro opgemaakt van de Kruidvat eigen merk lijn. πŸ™‚ Hiervan heb ik alweer back-ups. De Garnier miccelair water is eindelijk op! Hiervan heb ik geen back-up want Garnier test op dieren. Ik heb nu 1 van Kruidvat eigen merk en die van Balea in voorraad. Verder heb ik nog een budget make-up doekjes opgemaakt van Kruidvat. Prima, om je make-up en swatches weg te halen. Ik zou graag die van Action willen proberen…

Dit is alles wat ik in november en december heb opgemaakt πŸ™‚ Het was echt weer een hele volle tas!! Ik ben blij dat het nu bij het grofvuil ligt, opgeruimd staat netjes…

Vergeet m’n Winactie giftcard Action t.w.v. €12,50 niet πŸ™‚ ! Vandaag is de laatste dag dat je kan meedoen πŸ™‚ 

Wat heb jij allemaal opgemaakt afgelopen maand(en)?

More about Madeleine

9 thoughts on “Opperdepop: november/december 2015

 1. Akosua

  Wow, wat veel producten zeg. Ik vind het ook altijd fijn wanneer ik mijn opgemaakte producten eindelijk weer weg kan gooien.
  Akosua onlangs geplaatst…Gelukkig Nieuwjaar!My Profile

  Beantwoorden

 2. Jorinda

  Wat veel producten heb je opgemaakt =)
  Zitten fijne producten tussen!
  Liefs Jorinda

  Beantwoorden

 3. Hennie - www.tutje.nl

  Wat een berg! Ik wist niet dat garnier op dieren test. Ik had ook een fles weggegooid van dat spul en ik was al niet super enthousiast, maar nu ik dit weet schaf ik het natuurlijk helemaal niet meer aan.

  Enne, Balea rocks!

  Fijne zondag!

  Beantwoorden

 4. Esmee

  Wat veeeeel! Haha. De Hema douchegel wil ik eens proberen: die lijkt me erg fijn.
  XOXO esmee
  Esmee onlangs geplaatst…MAC Extra Dimension A Natural Flirt!My Profile

  Beantwoorden

 5. Marion

  Hahaha, Balea rulezzzzz bij jou!
  Marion onlangs geplaatst…Loving Lazy Sundays #73My Profile

  Beantwoorden

 6. irene

  Je hebt veel opgemaakt! wooow
  irene onlangs geplaatst…New in: JuicyFashion bagMy Profile

  Beantwoorden

 7. manon

  Wow wat heb je veel heerlijke producten opgemaakt!
  manon onlangs geplaatst…Kiko Crystal Sheer Glossy Lipstick | 410 Flamingo PinkMy Profile

  Beantwoorden

 8. Petra

  Keniertje, haha …..meid wat heb je veel opgemaakt, de afgelopen 2 maanden…echt waar , mijn kwek valt er gewoon van open….
  Petra onlangs geplaatst…Binnenkort: Kom maar op met die sneeuw…My Profile

  Beantwoorden

 9. Kirsty

  Wauw je hebt echt veel opgemaakt! Wat heb je ook veel maskertjes gebruikt! Ik mag blij zijn als ik er zoveel in één jaar gebruik, oeps!
  Kirsty onlangs geplaatst…Freedom Pro Lipstick AdornMy Profile

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge