Opperdepop: augustus, september en oktober 2015

Opperdepop? Bestaat dat nog op madebyleine.nl? Ja hoor. Afgelopen weken is het er gewoon niet van gekomen om hiervan een video te maken. Ik heb ’t echt te druk om te filmen, laat staan om een video dan nog eens te editten. Dus bij deze is opperdepot vandaag in artikelvorm 🙂 Ik hoop dat jullie het leuk vinden. Ik heb het opgespaard van afgelopen 3 maanden; augustus, september en oktober.

In de herfstvakantie irriteerde ik mij dood aan het sparen voor mijn opperdepop verhaal.  Want de opgemaakte producten leek echt een vuilnisberg te worden op mijn vensterbank. Het werd steeds voller en voller. Er kwam nauwelijks licht meer naar binnen, zo vol werd het. Toen besloot ik maar foto’s ervan te maken en te verwerken.  De foto’s zullen er niet om liegen, hoeveel dat ik heb opgemaakt de afgelopen maanden 😉  Are you ready? *PS. Ik ben zooooooo blij dat alles weg is. Nu begin ik weer opnieuw 😉 *

Serieus, deze Ikea prullenbak zat helemaal vol met opgemaakte producten. 
SAMSUNG CAMERA PICTURES

Bovenaanzicht. He-le-maal vol!SAMSUNG CAMERA PICTURES

Douche/bodyproducten:
SAMSUNG CAMERA PICTURES
Ik heb diverse douchegels van Balea opgemaakt. Die zijn zo heerlijk 🙂 Helaas, wordt mijn voorraadje minder 🙁 Ik hoop met de decembermaand nog een keer te gaan zodat ik weer wat Balea kan inslaan. En 2 bodycreams van Balea zijn zo lekker! Momenteel gebruik ik de laatste bodycreme: sheabutter 🙁 Dit zijn echte aanraders! Verder heb ik nog een bath & bodyworks douchegel vanille opgemaakt, dit had een tijd geleden gewonnen. Is wat moeilijk verkrijgbaar in NL. De kneipp douchescrub is ook eindelijk op! Het heeft even geduurd, dit gebruikte ik voornamelijk bij de sportschool als ik naar de sauna ging. De Hema douchefoam is nog niet op, maar de inhoud krijg ik er niet meer uit. Dus deze gaat ook weg!  

SAMSUNG CAMERA PICTURES
3 zakjes wettenschijfjes! Die gaan ook altijd als een tierelier! Ogen open, ogen dicht en op zijn ze….

Gezichtsverzorging:
SAMSUNG CAMERA PICTURES
De hydro dag- en nachtcreme van Kruidvat vind ik zo fijn. Deze heb ik inmiddels alweer in bezit. Verder heb ik de Garnier miccelai water en  reiniginsmelk van kruidvat eigen merk opgemaakt. Fijne combi, om je gezicht mee te reinigen. Helaas, is de balea reiniginsgel voor het gezicht ook op 🙁 Hiervan had ik er 1 gekocht, dus volgende keer wil ik er meer gaan scoren. 

Deo/tanpasta/overig:
SAMSUNG CAMERA PICTURES
2 tubes Paradontax en tandenborstel opgemaakt! Dit is mijn alttime favorite omdat ik gevoelig tandvlees heb. Verder 2 dove deo’s die ik niet meer zal aanschaffen omdat dove op dieren test. De Balea deo is zoo lekker. Ik heb er nog 1 die ik nu gebruik. Verder een groene thee van aldi opgemaakt, zo lekker en budgetproof. 

Haar & handverzorging:
SAMSUNG CAMERA PICTURES
2 andrelon producten opgemaakt een shampoo en conditioner van de steil vol lijn.  Ik vond het fijne producten en zal ik zeker nog een keer aanschaffen. Verder was het ook zomer in augustus en september, en de handgels van action waren niet aan te slepen. Ik heb er 2 opgemaakt en ze zijn zo heerlijk. Het is groene thee en speciaal voor de gevoelige huid. De handzeep van Kruidvat is zo heerlijk. Mijn handen zijn ervan opgeknapt, omdat ik vaak mijn handen waste met afwasmiddel. Totaal niet goed. 

Make-up:
SAMSUNG CAMERA PICTURES
Deze producten zijn gewoon over datum 😉 Behalve de TBS lipbalm want deze is echt op. Het was echt heerlijk! 

Gezichtsmaskers:
SAMSUNG CAMERA PICTURES
Ja ja, 11 maskertjes gebruikt afgelopen maanden 🙂 Heerlijk! Allemaal stuk voor stuk heerlijk voor mijn huidje. Het liefst doe ik het 2x in de week, maar als ’t 1x in de week is mag ik al blij zijn 😉

Dit is alles wat ik heb opgemaakt afgelopen maanden 🙂 Het is best wat! Nogmaals, ben ik blij dat het eindelijk in de container zit. Nu ga ik weer fris en fruitig opnieuw nieuwe opgemaakte producten sparen 😉

Wat heb jij opgemaakt de laatste tijd?

More about Madeleine

8 thoughts on “Opperdepop: augustus, september en oktober 2015

 1. Jorinda

  Wat veel producten heb je opgemaakt zeg !
  Balea douchegels zijn echt heel fijn =)
  Liefs Jorinda

  Beantwoorden

 2. Marij

  Zo hè! Dat is heel wat! Heb lang niet zoveel opgemaakt. Tandpasta, douchegel, Deo en shampoo, watjes dat wel. Die reinigingsmelk die we haalden voor mijn gespaarde punten is fijn! Die hema schuim had ik ook is lekker hè?
  Marij onlangs geplaatst…Even wat frustraties van me af gooienMy Profile

  Beantwoorden

 3. Joor

  zo haha je hebt veel producten op gemaakt!! 🙂 Toevallig had ik mijn shampoo , reiniging lotion opgemaakt afgelopen maand 🙂
  Joor onlangs geplaatst…Boekpresentatie ‘ Alles of Niets ‘ van Gillian king !My Profile

  Beantwoorden

 4. Denise

  Wow. enorm veel producten haha!
  Denise onlangs geplaatst…Shoplog | PrimarkMy Profile

  Beantwoorden

 5. Petra

  haha, ik heb ongeveer net zo een grote bak als jij met opgebruikte artikelen….verbazingwekkend dat het zo veel is in zo een korte tijd….( als de vuilnisman het volgende week in zijn rug heeft, weet ik nu hoe dat komt )
  Petra onlangs geplaatst…Treacle Moon, That vanilla moment, bath & showergel…My Profile

  Beantwoorden

 6. Kyraa

  zo herkenbaar die watten schijfjes! een keer knipperen en weg zijn ze
  Kyraa onlangs geplaatst…Dagje Amsterdam (Video + Blog)My Profile

  Beantwoorden

 7. Cynthiiaa

  Jeetje, dat zijn aardig wat producten, haha! Ik vind het zo leuk dat je ook verpakkingen openknipt, dat doe ikzelf ook! Hallo, ik heb voor alles betaald, wil het onderste uit de kan. WOW! Al die maskers! YAS! Door jou heb ik altijd zin om in de maskertjes te gaan, mijzelf vertroetelen en gewoon een spa moment hebben. 🙂
  Cynthiiaa onlangs geplaatst…ORIFLAME GIORDANI GOLD AGE DEFYING FOUNDATIONS + PRIMER!My Profile

  Beantwoorden

 8. Tamara

  Ik gebruik die handzeep van de kruidvat ook altijd. Wattenschijfjes vliegen ook snel bij me, zou niet weten hoeveel zakjes ik op doe in een paar maand, zou ze eens moeten bij houden!!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge