Update – Trind Cosmetics kuur

Hoi allemaal! Vandaag heb ik een update betreft mijn Trind kuur. Een paar weken geleden kocht ik Trind producten om mijn nagels weer even op te beuren. Precies 2 weken op woensdag 23 juni 2015 begon ik.

Ik kocht de volgende producten: Nail balsem, Nail repair natural en Cuticle balsem.
SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

IMG_3010_2
Ik gebruikte het in de volgende volgorde: Cuticle balsem, Nail balsem en Nail repair naturel.


Dit zijn mijn nagels voordat ik de kuur begon: 
SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Je ziet het! Erg charmant ziet het er niet uit.. (Ook al zien mijn NOTD’s er altijd mooi uit op Instagram. Schijn bedriegt, dat zie je maar weer ;))  Het heeft echt even wat liefde, vocht en een goede kuur nodig. Ik begon de kuur op woensdag 23 juni! Eerlijk gezegd vond ik het enorm spannend, velen goede verhalen erover gelezen. Maar de vraag van vandaag is: “Zou het ook bij mij werken?”.

De kuur:
Ik ben een ongeduldig kind, laat ik dat even voorop stellen. Elke dag op een keer na ivm tijdgebrek ik heb ik de kuur netjes gedaan. Toch scheurde er af en toe een nagel en bleef ik velletjes houden, hoorde er blijkbaar bij? Mijn nagelriemen van mijn rechterhand zijn nog niet zoals ik ze hebben wil omdat ik als ik deze update typ op dag 11 zit. Ik denk dat het nog wat tijd nodig heeft.. de 3 dagen dus 😉

Inmiddels ben ik zelf ook niet erg handig bezig geweest met handen wassen. Tot een paar weken geleden waste ik mijn handen altijd af met afwasmiddel. Uh ja, dat is voor afwas en niet voor handen! Lekker bezig, dat werkt ook niet echt dat mijn nagels + nagelriemen weer mooi zouden worden. Vandaar ook de droge handen, komt er nu pas 1 achter. Echt een snugger kind hier! Ik heb toen een fijne natuurhandzeep pomp gekocht met aloe vera van de kruidvat. Deze ruikt zo lekker en verzorgt meteen..

Verder liet ik de cuticle balsem en de nagelbalsem niet goed inwerken… en dan deed ik de nail repair erop, ja dat werkt niet. Dankjewel Mandy voor je tips! 🙂 De laatste dagen gaat het beter doordat ik het beter laat intrekken en zien ze er toch beter uit. Op dag 8/9 denk ik, heb ik mijn nagels wat kort geknipt/gevijld omdat ze zo afscheurden 1 voor 1. Ik merk ook dat het nu beter gaat met mijn nagels, en zo kan ik ze beter bijhouden.

Nou ik zal niet teveel meer praten! Ik ga jullie nu het resultaat laten zien… 😉

Na 11 dagen Trind kuur zien mijn nagels er zo uit:
Ik heb de foto’s afgelopen maandag 6 juli al geschoten 🙂 en niet verkeerd al zeg ik het zelf 😉

Rechterhand:
rechterhand trind
Met deze hand doe ik het meeste. Hiervan zijn mijn nagelriemen, vingers en gewoon de totale hand ook het droogste. Heel gek is dat, maar deze hand + nagels zien het er minst charmant uit. Toch mag het resultaat er zeker wezen 🙂 Ik heb helaas nog jeuk om mijn vingers gehad van de zon. O ja en het viel niet echt mee om met mijn linkerhand een foto te maken met mijn rechterhand en nog netjes scherp te stellen.. >.<

Linkerhand:
trind kuur linkerhand
Let niet op mijn middelvinger, ik had per ongeluk zo’n klein irritant nagelriem dingetje, die had ik er eigenwijs uitgetrokken. Bloedbad joh, maar dat herstelt snel weer 🙂
Je ziet het mijn linkerhand met nagels zijn er een stuk beter uit. Het verschilt echt heel van rechts! Het resultaat, love it.

Wat vind ik ervan?
Nu het zo op de foto’s zie, ziet het er enorm goed uit 🙂 Voor mijn gevoel dat ik dagelijks naar mijn nagels keek vond ik dat het niet echt opschoot. Maar nu ik de foto’s zo zie, mag ik zeker niet klagen na 11 dagen! De kleur van mijn nagels zijn opgeknapt, de nagelriemen zijn wat rustiger, de velletjes zijn verminderen en het glanst gewoon. (De glans komt ook door de verharder want die heb ik in glans genomen) Al met al zien mijn nagels er heel veel beter uit dan 2 weken geleden. 11 dagen en moet je dit resultaat zien!!!! Ik zal binnenkort wel op mijn Instagram plaatsen hoe het er na 14 dagen uitziet. 🙂 Dit wilde ik vast delen, omdat ik dus ongeduldig ben, haha! Het kan alleen maar beter worden na 14 dagen…

Ik ben enorm blij met het resultaat. Als je dit leest ben ik inmiddels bij dag 13 en morgen donderdag 9 juli zal mijn laatste dag van deze 14daagse kuur zijn 🙂 Joepie, dan ga ik mijn nagels weer lakken met een leuk kleurtje… 🙂  Jullie kunnen dat dan zien op mijn Instagram en andere social media!  Na deze kuur zal ik deze nagellak routine behoren om mijn nagels + nagelriemen mooi, netjes en gevoed te houden. 🙂

Het was echt even afzien om geen geen nagels met een kleurtje te hebben… maar het niet lakken van de nagels is het zeker waard geweest. Dat zeg ik met 100%!!!!! I’m happy 🙂

Ik kan het iedereen aanraden die de nagels + nagelriemen een oppepper wilt geven… 😉 Ook ik zeg: Amen to Trind Cosmetics.

Q: Hoe verzorg jij je nagels? Ben jij bekend met Trind cosmetics?

More about Madeleine

19 thoughts on “Update – Trind Cosmetics kuur

 1. Mandy

  Ghihihi, kijk dat bedoel ik…met een beetje geduld kom je er wel! Wat een verschil zeg! Ze zien er top uit! De nailbalsam is voor jou echt belangrijk denk ik. Ik raad je dan ook aan om elke x voor het opnieuw lakken deze te gebruiken en de nailrepair! Er gewoon een ritueel van maken! Vraagje…duw jij je nagelriemen ook los met een bokkepootje? Je zal zien als je dit ook tot het ritueel toevoegd dan groeien je nagels nog sneller. Ik gebruik zelf een houten bokkepootje duw daarmee mijn nagelriemen naar achteren en met de punt ga ik onder mn nagelriemen zodat ze altijd “los” zijn van mn nagels! Je ziet het…een hele routine elke x dat je je nagels lakt maar het is het meer dan waard! En wil je echt STERKE nagels die supersnel groeien dan raad ik je toch echt Duri Rejuvacote aan! Meerdere hebben het op aanraden aangeschaft en krijg steeds DM’s op Instagram opgestuurd met hoe tevreden ze er over zijn. Moeilijk te krijgen en niet heel goedkoop maar werkelijk een wondermiddel! Fijn in ieder geval dat de Trind kuur al zo’n verschil maakt! 😉 Xxx
  Mandy onlangs geplaatst…Tip: Voetverzorgingsset van de Kruidvat.My Profile

  Beantwoorden

  1. Madeleine

   Ik duw het af en toe met een bokkepootje, vergeet dat steeds. 🙁 Ik zal dit toevoegen aan m’n nagellak ritueel 🙂 dankjewel voor de tips mandy!

   Beantwoorden

   1. mandy

    Graag gedaan mop! En “losse” nagelriemen bevorderen de groei van je nagels. En als je dit elke even doet bij de routine is het ook niet ze veel werk! 😉 Xx
    mandy onlangs geplaatst…Tip: Voetverzorgingsset van de Kruidvat.My Profile

    Beantwoorden

 2. Jorinda

  Wat een mooi resultaat =)
  Misschien toch maar een keer kopen de producten van trind.
  Liefs Jorinda

  Beantwoorden

  1. Madeleine

   Thanks 🙂 ik kan het zeker aanraden!

   Beantwoorden

 3. shannon

  DIT ZIET ER ZO GOED ERUIT!! Volgende keer ga ik het ook in de aanbieding kopen!

  Beantwoorden

  1. Madeleine

   Het is deze week nog in de aanbieding bij etos 😉

   Beantwoorden

 4. Saartje

  Wauw wat een resultaat! Ik heb het ook gekocht maar ik moet nog steeds de kuur gaan doen, ik vergeet het iedere dag, maar nu ik dit zie wil ik direct aan de slag gaan, mijn nagels zien er precies zo uit als bij jou 13 dagen geleden! Meh hopen dat Trind dus werkt:D
  Saartje onlangs geplaatst…Sleek storm palette & matte me rioji redMy Profile

  Beantwoorden

 5. Northflix

  Dat ziet er inderdaad super goed uit! Wat een verschil!
  Northflix onlangs geplaatst…Het prachtige Gent door de ogen van SilkeMy Profile

  Beantwoorden

 6. Versatile Eva

  Een wereld van verschil! Gelukkig is het met mijn nagels niet zo erg gesteld, maar ik hou deze kuur zeker in het achterhoofd!
  Versatile Eva onlangs geplaatst…BoswandelingMy Profile

  Beantwoorden

 7. Petra

  Tjeetje wat een verschil,je mag nu wel al heel tevreden zijn met het resultaat, moet je na gaan als je nog een weekje of 2 verder bent…..hoe mooi het dan is….Toppie!
  Petra onlangs geplaatst…Uniek sieraad…Hand made : Miyuki Armbandje….My Profile

  Beantwoorden

 8. Joyce

  Je ziet echt verschil! Ik moet het ook weer eens doen, zonde dat t in de kast ligt, oeps!
  Joyce onlangs geplaatst…Nieuw begin! My Profile

  Beantwoorden

 9. bymarlayne

  Ziet er zeker goed uit!
  bymarlayne onlangs geplaatst…Nagellak Stash + opruimenMy Profile

  Beantwoorden

 10. Manon

  Wat een goed resultaat geeft dit, ik ga er binnenkort misschien ook wel even mee beginnen!
  Manon onlangs geplaatst…E.L.F. Matte Jumbo Lippotlood – CoralMy Profile

  Beantwoorden

 11. Akosua

  Wat een mooi resultaat. Al het werk is zeker de moeite waard.
  Akosua onlangs geplaatst…Beauty Bits op mijn nachtkastjeMy Profile

  Beantwoorden

 12. Michaela

  Wat een groot verschil, waaaauw! 😉
  Michaela onlangs geplaatst…Rimmel London: PeachellaMy Profile

  Beantwoorden

 13. Nina

  Ziet er echt goed uit!
  Nina onlangs geplaatst…Is dit het dan?My Profile

  Beantwoorden

 14. Joor

  wauw wat een resultaat!!! Gaaf meid dat het werkt!! 🙂 goed bezig! haha ik verzorg me nagels nooit om eerlijk te zijn…
  Joor onlangs geplaatst…Mijn favoriete bloggers & spam je blog!My Profile

  Beantwoorden

 15. anna

  Wat een ontzettend mooi resultaat!
  anna onlangs geplaatst…BUDGET TIP | L’ORÉAL NAGELLAK BIJ ACTIONMy Profile

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge