Madeleine stelt je voor aan Anita van mindjoy.nl

Hallo hallo!!! Vandaag is het weer tijd voor mijn wekelijkse rubriek. Hierin zet ik een andere blogger in het zonnetje. Vandaag is het de eer aan Anita van www.mindjoy.nl.

Zij is een blogger dat blogt over dingen waarover je soms moet nadenken of echt even bij stil moet staan. Wat ook leuk is, zij is geen beauty- of fashionblogger :). Zij is echt een blogger dat haar lezers en lezeressen meer laat stil staan bij zijn of haar gedachte. Vandaar ook ’t woord: Mind = gedachtes :). Benieuwd naar Anita? Lees gauw verder…


1. Wie ben je? (naam, leeftijd en wat doe je in het dagelijks leven?)
Anita, 31 jaar en ben begeleider in de verstandelijk gehandicaptenzorg.
IMG_2749.JPG

2. Wat is je blogadres? Waar blog je over?
Ik blog op http://www.mindjoy.nl en dat gaat over mindfulness, wijsheden en positiviteit. Iedere eerste maandag van de maand is het op mindfulness maandag ‘hoe mindful is’, hier laat ik anderen aan het woord door zeven vragen over mindfulness te beantwoorden.

3.Wat is de reden dat je een blog bent gestart?
Omdat ik anderen deelgenoot wilde maken van mijn leven en zelf wilde geen produceren in plaats van alleen maar de consumeren op het internet. Maar ook omdat ik in een burn-out terecht ben gekomen en aan mijzelf moest werken. Mindfulness heeft mij erg geholpen om de dagelijkse dingen anders aan te pakken.IMG_2750.JPG

4. Op welk artikel ben je het meest trots?
Ik ben het meeste trots op  voor jezelf zorgen !

5. Waar haal jij inspiratie uit voor je artikelen?
Inspiratie haal ik overal vandaan. Tijdens een gesprek met anderen, bij het lezen van een tijdschrift of boek tot het kijken naar wat er in de natuur gebeurt of als ik in mijn auto rijd op weg naar de plaats van bestemming. De beste ideeën ontstaan namelijk wanneer je het niet verwacht.

6. Hoeveel tijd besteed je aan het bloggen?
Ik plaats vier keer per week een artikel en ben denk ik per week 10 uur kwijt aan mijn blog

7. Op welke dagen plaats je artikelen?
Op maandag, woensdag, vrijdag en zondag
IMG_2751.JPG

8. Op welke social media kanalen ben je te vinden? 
BloglovinFacebookTwitterInstagramPinterest en Google + .


Q: Ken jij Anita al?

xoxo Madeleine

Volg mij op:
<3 | Instagram | <3 | Bloglovin | <3 | Twitter | <3 | Youtube | <3 | Facebook |<3

More about Madeleine

10 thoughts on “Madeleine stelt je voor aan Anita van mindjoy.nl

 1. Marion

  Volgens mij was de blog van Anita één van de eerste die ik ging volgen. Ik vind haar artikelen prachtig en enorm inspirerend. Ik ken haar niet persoonlijk, maar ze moet een heel mooi mens zijn. Dat kan gewoon niet missen. 🙂
  Marion onlangs geplaatst…Tag Someone Who Inspires YouMy Profile

  Beantwoorden

  1. Anita

   Oh wauw wat een compliment Marion, thnx meis!
   Anita onlangs geplaatst…From where I stand | vakantie NoorwegenMy Profile

   Beantwoorden

 2. Manon

  Ik ben weleens op haar blog geweest, maar dat doe ik te weinig!
  Manon onlangs geplaatst…Must-have sneakers voor de zomerMy Profile

  Beantwoorden

 3. Kirsty

  Ik kende Anita’s blog nog niet, maar dit klinkt wel erg goed! Ik vind het wel fijn om ook eens over wat diepere onderwerpen te lezen dan de laatste lipstick , dus ik ga meteen even kijken 🙂
  Kirsty onlangs geplaatst…Zomerrooster?My Profile

  Beantwoorden

 4. Florentine

  Leuk! Ben erg benieuwd naar deze blog 😉
  Florentine onlangs geplaatst…Escada ElixirMy Profile

  Beantwoorden

 5. Joyce

  Ik ken haar nog niet. Volg nl bijna geen persoonlijke blogs!
  Joyce onlangs geplaatst…Nieuw begin! My Profile

  Beantwoorden

 6. Anita

  Bedankt dat je mij in het zonnetje wilde zetten Madeleine!
  Anita onlangs geplaatst…From where I stand | vakantie NoorwegenMy Profile

  Beantwoorden

 7. Infinity

  Ik kende deze blog nog niet, maar zo zie je maar dat er echt nog honderden blogs te ontdekken vallen!
  Infinity onlangs geplaatst…Voordelen van het bloggen op een rijtje gezetMy Profile

  Beantwoorden

 8. Sas

  Ik ken haar inderdaad al, prachtig persoon met een mooi blog 🙂
  Sas onlangs geplaatst…Geluksmomentjes #7 – Lunchen, veel lezen & momentenlijstMy Profile

  Beantwoorden

 9. joor

  Ik ken haar nog niet! 🙂 toch even een bezoekje brengen op der site!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge