Madeleine stelt je voor aan Celine van Allstufflikes!

Vandaag is het weer tijd voor mijn rubriek om je voor te stellen aan een blogger die ik volg 🙂 Vandaag is het de eer aan Celine!

 1. Wie ben je? (naam, leeftijd en wat doe je in het dagelijks leven?)
  Ik ben Celine, 18 jaar oud en in het ‘dagelijks leven’ doe ik van alles en nog wat. Na 7 maanden internationaal toerisme te hebben gestudeerd, besloot ik me meer te gaan richten op dat wat ik echt leuk vind; talen en schrijven. Op dit moment blog ik, schrijf ik voor verschillende andere sites en ben ik bezig met mijn eigen boek. Allemaal erg leuk, alleen brengt het niet veel (tot eigenlijk gewoonweg niets) op. Daarom werk ik ook als caissière bij Albert Heijn en bij Walibi Holland. Een heleboel dus! Vanaf september wil ik weer gaan studeren, dit keer iets met meer talen en schrijven. Tot die tijd blijf ik lekker bezig met wat ik nu al doe.
  IMG_2237.JPG
 2. Wat is je blogadres? Waar blog je over?
  Zelf blog ik nu zo’n 1,5 jaar op Allstufflikes. Al sinds ik jong was heb ik een passie voor schrijven en die is eigenlijk in de loop der jaren alleen maar groter geworden. Een aantal jaren terug begon ik een blog op Blogspot, wat geen succes was. Eind 2013 waagde ik de stap opnieuw en begon ik Allstufflikes, mijn persoonlijke blog waarop ik nog steeds met veel plezier schrijf over allerlei uiteenlopende onderwerpen, maar vooral over lifestyle, fashion en beauty.
 3. Wat is de reden dat je een blog bent gestart?
  (zie 2)
 4. Op welk artikel ben je het meest trots?
  Er zijn artikelen waarvan ik blij ben dat ik ze geschreven heb, waaronder het artikel over ‘Het stressvolle leven van jongeren’. Naar aanleiding van dit artikel spoorde mijn vader me aan om door te gaan met schrijven, waarna ik mijn eerste column schreef en ben gaan beseffen dat dit echt is wat ik wil. Dit is daarom het artikel wat voor mij wel echt een betekenis heeft.
 5. Waar haal jij inspiratie uit voor je artikelen?
  Mijn inspiratie haal ik uit dagelijkse dingen. Uit het nieuws, uit muziek, uit artikelen van andere bloggers of door te brainstormen. Vaak krijg ik op de meest onhandige momenten inspiratie, bijvoorbeeld als ik op de fiets zit of onder de douche sta. Vooral onder de douche is het erg irritant, omdat je het dan niet direct op kan schrijven.
 6. Hoeveel tijd besteed je aan het bloggen?
  Per artikel ben ik zo’n 1,5 uur bezig. Als ik ook de foto’s voor mijn artikel zelf maak, loopt dit al snel uit op zo’n 3 uur per artikel. Naast het schrijven van mijn artikelen ben ik ook constant bezig met dingen voor mijn blog die niet direct zichtbaar zijn, zoals het bedenken van acties of het beantwoorden van mail. Hier gaat ook meer tijd in zitten dan gepland.
 7. Op welke dagen plaats je artikelen?
  Sinds maart dit jaar heb ik er voor gekozen om mijn artikelen op zondag, dinsdag en donderdag online te laten komen. Dit omdat het voor mezelf zo makkelijker plannen is en de druk niet te hoog wordt.
 8. Op welke social media kanalen ben je te vinden? 
  Je kan me ook volgen op:

  1. Twitter -> rc14011997
  2. Facebook -> Allstufflikes
  3. Instagram -> Celinewezenberg
  4. Pinterest -> rc1401197

Celine volg ik al een tijdje en ik vind haar enorm volwassen. Verder is ze erg actief op Twitter waar ik haar ook volg! Haar blogs zijn fijn om te lezen en vaak ook informatief 🙂


Q: Ken jij Celine al?

xoxo Madeleine

Volg mij op:
<3 | Instagram | <3 | Bloglovin | <3 | Twitter | <3 | Youtube | <3 | Facebook |<3

More about Madeleine

6 thoughts on “Madeleine stelt je voor aan Celine van Allstufflikes!

 1. Manon

  Wat leuk om te lezen, ik kende haar nog niet!
  Manon onlangs geplaatst…Wat ik 100% ga kopen als mijn No-Buy Maand voorbij isMy Profile

  Beantwoorden

 2. Nathalie

  Leuk om dit te lezen want kende Celine nog niet maar ga zeker kijkje nemen
  Liefs Nathalie
  Nathalie onlangs geplaatst…Operatie???My Profile

  Beantwoorden

 3. Beauty& gezondheid

  Wat een leuk artikel! Zelf kende ik Celine nog niet maar ga zeker een kijkje nemen op haar blog.
  Beauty& gezondheid onlangs geplaatst…Stedentrip tip: LondenMy Profile

  Beantwoorden

 4. Kirsty

  Ik kende Celine nog niet, maar ik ga zo meteen even op haar blog kijken! Ik ben erg benieuwd 🙂
  Kirsty onlangs geplaatst…De Tuinen Calendula EmulsieMy Profile

  Beantwoorden

 5. Joor

  Leuk om te weten over deze blogger 🙂 even op zoeken natuurlijk 🙂
  Joor onlangs geplaatst…Plog : Eerste keer Mac , Dagje Amsterdam & The Vamps!My Profile

  Beantwoorden

 6. Isra bint Ali

  Ik kende haar ook (nog) niet,. even rondkijken op haar blog!
  Isra bint Ali onlangs geplaatst…Fastfood: Het échte BigMac receptMy Profile

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge