instaMAD #13 | Gekkigheid in de Apple store, Nail arten, Bios|

Hi there πŸ™‚ How are you??? Vandaag is het weer tijd voor een nieuwe instaMAD πŸ™‚ En het is maandag een nieuwe dag, een nieuwe week start en ik wens je een hele fijne week toe!


IMG_2072 IMG_2073
Selfie afgelopen maandag πŸ™‚ // Nageltjes van afgelopen maandag. Review van deze nagellak + lipproduct komt morgen online πŸ˜‰

IMG_2075 IMG_2082
Maandagmiddag. Zusjes samen! // Quote

IMG_2089
Dinsdag update van mijn blog + verassing πŸ™‚ // Ondanks de regen afgelopen dinsdag toch lekker gewandeld!

IMG_2096 IMG_2102
Dinsdagmiddag mijn make-up stash opgenomen! Dit filmpje zal eind mei online komen πŸ™‚ // SHOPLOG HAULLLL!!!

IMG_2103 IMG_2110
Precies, afgelope woensdag wilden mijn zusje en ik ons leven beteren :P. We hadden afgelopen weken teveel lopen schransen, zijn weer een beetje lobbig nu. Komt ook door de feestdagen waardoor de sportschool weer dicht is πŸ™ Dus we gaan weer diehard aan de slag πŸ˜‰ // Donderdagochtend was ik lid van team no make-up en natteharenvanhetdouchen :). Heerlijk!

IMG_2133
Donderdagmiddag toch wat make-up op! Niet al teveel, 5 items πŸ˜‰ MUA blust/highlighter, wenkbrauwen, mascara, highlighter en lipstick. // Gekkigheid. Zusje wilde mijn knotje opeten πŸ˜›

IMG_2135_2 IMG_2139_2
Donderdagavond na het ‘sporten’! Het was zo mijn les niet. Ik zou naar de zumba gaan, er was een invaller met een eigen les. OkΓ©, leuk. Behalve met dubbelzinnige opmerkingen. Was geen succes πŸ˜‰ // Quote

 

IMG_2143_2 IMG_2152
Vrijdagochtend ontbijt. // Vrijdagmiddag met zusjelief naar de ontsnapping!

IMG_2154_2
De plaktattoo’s van Joyce gehad πŸ™‚ Dankjewel!!!! // Op instagram werd ik getagd wat mijn 4 favo IG foto’s waren. Op deze ben ik toch het meest trots πŸ™‚

IMG_2166_2 IMG_2171
Vrijdagavond aan het nailarten geslagen! Met lekkere aardbeien en tierelantijntjes. // Intussen luisterde ik op de vlucht van John van de Heuvel. OMG deze man he?! Zoveel respect voor hem en zijn crew. Hij blijft zo rustig en is nergens bang voor. Na dit gezien te hebben kon ik ook niet slapen, het was te spannend…

IMG_2185_2
Het eindresultaat van het nail arten πŸ™‚ I love my nailart pen van de wibra voor 1 euro!! Dit zal mijn leven gaan veranderen, haha! // Mijn blik na het sporten. Alsof het niets was πŸ˜›

IMG_2193_2 IMG_2196_2
Zaterdagmiddag naar the longest ride met zusje. OMG! Zo goed is deze film. Heb tranen met tuiten gejankt…. wauw het verhaal is goed en de acteurs/actrices zijn gewoon geweldig. Janken gewoon! Voelde het al mijn water πŸ˜‰ en yes de volgende dag ongesteld. Altijd extra emo! HAHAHA sorry TMI!// Gekkigheid in de Apple store met zusje!

IMG_2197_2 IMG_2206_2
Knorrrr knor… Mensen hadden foto’s gemaakt op die showmodellen daar πŸ˜› // Zusje in actie! Damn ben echt in love met iphone 6 +. :-/

IMG_2227 IMG_2235
Zaterdag had trekpleister mij weer beet. :-/ Het was 1+1 op make-up en kon het niet laten. Ik had 2 back ups gekocht; de wenkbrauw filler van Catrice en een concealer van Essence πŸ™‚ Verder kocht ik de lipstick van Essence, 05 Cool Nude en de LE matte bronzer van Catrice!!!!!

Ja het was weer een lekker weekje! Aanstaande zaterdag of zondag zal er een update komen met wachtwoord πŸ˜‰ Verder wordt aankomende week een drukker weekje dan afgelopen maanden… Dat zullen jullie dan wel lezen!!! πŸ™‚

In ieder geval fijne week en een fijne hemelvaartsdag! X


Q: Hoe is het met jou?

xoxo Madeleine

Volg mij op:
<3 | Instagram | <3 | Bloglovin | <3 | Twitter | <3 | Youtube | <3 | Facebook |<3

More about Madeleine

16 thoughts on “instaMAD #13 | Gekkigheid in de Apple store, Nail arten, Bios|

 1. Mandy

  Was weer een fijne leuke week zo te zien op de les bij de sportschool na dan! Zou me ook ergeren aan dubbelzinnige opmerkingen! Nee gewoon niet doen! En jij ook weer een fijne week mop. Ik kijk uit naar je nieuwe artikelen van o.a je nagellak πŸ˜‰ Xxx
  Mandy onlangs geplaatst…LOUBOUTIN nailart…how to.My Profile

  Beantwoorden

 2. Marion

  Hahahahaha dat filmpje! Geweldig! Gelukkig was het gisteren mooi weer en vandaag nog een schepje er bovenop!
  Marion onlangs geplaatst…Follow Your Heart #6My Profile

  Beantwoorden

 3. Akosua

  Ik moet echt vaker naar de bios, volgens mij mis ik hele leuke films. Het is dat ik recentelijk zoveel geshopt heb, anders was ik ook bij Trekpleister langsgeweest.
  Akosua onlangs geplaatst…So I’ve been shopping lately… | ShoplogMy Profile

  Beantwoorden

 4. Northflix

  Volgens mij heb je, ondanks de dubbelzinnige opmerkingen, een leuke week gehad.
  Met mij is alles goed πŸ™‚
  Ik heb de Trekpleister sale weten te weerstaan. Even geen make-up voor mij! Ik heb genoeg.
  Northflix onlangs geplaatst…Northpics #25: Dodenherdenking, Bevrijdingsdag, vogeltjes kijkenMy Profile

  Beantwoorden

 5. Petra

  Geweldige foto , die na het sporten gemaakt, echt zo een “piece of cake’blik….Ik herken dat wel dat aan je water voelen dat je je menstruatie krijgt, dat heb ik ook, ik lijk dan wel zo een “emo watje” van de bovenste plank,
  ( heel irritant , maar alla! )…
  het flimpje, is geweldig ( hikt nog na van het lachen) ….ik snap der echt niks van…haha
  Petra onlangs geplaatst…Monday manicure : Tribal stripes…My Profile

  Beantwoorden

 6. joor

  wat een leuke overzicht weer! Die quote is echt top! πŸ™‚ ben benieuwd naar het weekend!

  Beantwoorden

 7. Manon

  Hahah heel erg leuk weer. Oh ik moet vaker naar de bioscoop, want er spelen nu zoveel leuke films en de bioscoop vind ik gewoon leuker
  Manon onlangs geplaatst…Mac – Wash & Dry CollectieMy Profile

  Beantwoorden

 8. Michaela

  Jij en je zus zijn echt te leuk! Jullie foto’s samen zijn altijd geweldig leuk en grappig πŸ˜‰
  Michaela onlangs geplaatst…Sweet Kiss Lipstick MimididiMy Profile

  Beantwoorden

 9. Anita

  Wat hilarisch allemaal! De foto’s in de store, ik lig dubbel πŸ˜‰
  Anita onlangs geplaatst…Wat het bijhouden van een dankbaarheidslijst voor je kan betekenenMy Profile

  Beantwoorden

 10. Irma

  Haha geweldig die foto’s in de apple store!
  Irma onlangs geplaatst…Zelfvertrouwen vergroten: 5 tips!My Profile

  Beantwoorden

 11. Anouk

  Wat een leuke diary! Ik moet ook echt weer naar de bios gaan, zo lang geleden maar vind het altijd erg leuk!
  Anouk onlangs geplaatst…DIARY #15 – ANTWERPEN & TERRASJESMy Profile

  Beantwoorden

 12. Kirsty

  Leuke foto’s! Wel vervelend van die dubbelzinnige opmerkingen, hopelijk was dat een eenmalig iets. Ik krijg ook altijd zin om na de film te gaan als ik zie hoe vaak jullie gaan!
  Kirsty onlangs geplaatst…Boozy Cosmetics Tapered Blending BrushMy Profile

  Beantwoorden

 13. Kaoutar

  Hahaha Libra? Leuk overzichtje weer en je maakt mij zooo nieuwsgierig telkens met je wachtwoord artikel *ikwilhetweten*

  Beantwoorden

 14. Joyce

  Super leuke week weer! Besef nu dat ik echt te weinig in de bios kom( de laatste x was de Hobbit 2 of 3jaar geleden) shame on me!
  Joyce onlangs geplaatst…Stoppen met bloggen?!Β My Profile

  Beantwoorden

 15. Cynthiiaa

  Ik moet altijd zo lachen om de foto’s met je zus, geweldig! :’) Die foto’s zijn hilarisch, maar ook zo oprecht en gemeend. Nailart? Awesome! Aardbeien zijn ook nom! Ik moet dit ook vaker doen, nailart maken of gewoon even tijd vrji maken en heerlijk zitten, nagels lakken, serie kijken, ik doe het vaak snel tussendoor. Mooie aankopen heb je gedaan dame!
  Cynthiiaa onlangs geplaatst…FOTD: Uitgaan met de zeemeermin!My Profile

  Beantwoorden

 16. Amanda

  Ik wil ook graag The Longest Ride zien! Lijkt me een prachtige film. Leuke foto’s voorderest πŸ™‚
  Amanda onlangs geplaatst…Nieuwe lay-out staat onlineMy Profile

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge