Video: Vlog #2 Huishoudbeurs + Ieniemini shoplog

Hi lieve mensen! Het is vandaag zondag en ik heb een video voor jullie πŸ™‚ Vorige week vrijdag gingen mijn lieve zusje en ik naar de huishoudbeurs. We konden bij Kruidvat gratis kaarten scoren voor de negenmaandenbeurs. Met deze kaarten konden we ook gewoon naar de huishoudbeurs ;-), daar maakte wij gretig gebruik van :D. Ik hoop dat jullie het leuk vinden!

In ieder geval heb ik genoten van mijn 2 satΓ© + 2 loempia’s. Ik heb er nu alweer trek in! Hehe!

Veel kijkplezier!


Q:Β Ben jij ooit op de huishoudbeurs geweest?

xoxo Madeleine

Volg mij op:
<3 |Β InstagramΒ | <3 |Β BloglovinΒ | <3 |Β TwitterΒ | <3 |Β YoutubeΒ | <3 |Β FacebookΒ |<3

More about Madeleine

30 thoughts on “Video: Vlog #2 Huishoudbeurs + Ieniemini shoplog

 1. Hilly

  Heerlijke video weer! Ik heb je trouwens genomineerd voor de Liebster Award! De vragen staan op mijn blog als je hem wilt invullen πŸ™‚ X

  Beantwoorden

  1. Madeleine

   Dankjewel πŸ™‚ Thanks voor de nominatie πŸ˜€

   Beantwoorden

 2. Simone

  Jaa ik ben zelf ook al twee keer op de HHB geweest. Super leuk he! Wel een mierenhoop daar zeg en hihi die stomme karretjes he! Lekker stereotype. Al die kraampjes, je komt echt ogen en oren tekort! Ik heb vorig jaar een appelsnijder gekocht. Die gebruiken we nog iedere dag, dus dat was een top koop! πŸ˜€ Zo’n spiegel had mijn moeder vroeger ook in haar schoonheidssalon en die was ze altijd kwijt haha (oepss…) Batterijen, altijd handig! En tupperware.. niet kapot te krijgen! Zo te zien hebben jullie een geslaagde dag gehad daar!
  Simone onlangs geplaatst…Little Things ListMy Profile

  Beantwoorden

  1. Madeleine

   Leuk! Oh wat leuk dat je een appelsnijder hebt gekocht en ook nog echt gebruikt. Meestal heb je daar zoveel onzin dat je het koopt en uiteindelijk laat verstoffen. Wat leuk, heeft je moeder een schoonheidssalon? Ja het was een leuk avondje πŸ™‚

   Beantwoorden

 3. Petra

  wat een leuke video,…dit jaar ben ik niet naar de HHB geweest, ik had vorig jaar zo veel mee naar huis gesleept dat ik sommige dingen nu nog in de kast heb staan….je hebt wel een fijne spiegel gescoord bij Blokker, lucky girl!
  Petra onlangs geplaatst…Kruidvat Proffesional: 06 Blusherkwast- rechtMy Profile

  Beantwoorden

  1. Madeleine

   Dankjewel πŸ™‚ Haha, ja van de HHB word je hebberig joh!!!! Wat heb je nog staan? Ben wel benieuwd πŸ˜‰ Ja ben zo blij met mijn nieuwe spiegel!

   Beantwoorden

 4. Amanda

  Leuke video! Ik ben ook naar de Huishoudbeurs geweest, dus zeker leuk om nog een keer de beelden te zien. Jammer dat je niet in de foodhall bent geweest, dat vind ik juist een hele leuke hal.
  Amanda onlangs geplaatst…Movie Challenge – FebruariMy Profile

  Beantwoorden

  1. Madeleine

   Dankjewel πŸ™‚ Leuk, heb je nog veel gescoord? Nee de foodhall was te druk. Aangezien ik nu bezig ben met gezond eten, wilde ik mezelf niet de verleidingen weer staan πŸ˜‰

   Beantwoorden

 5. Michaela

  Super leuk filmpje! Zag er een leuk dagje uit πŸ™‚
  Michaela onlangs geplaatst…Interieur inspiratieMy Profile

  Beantwoorden

 6. Mandy

  Leuke vlog! En wat goed dat je je zo hebt weten in te houden! De spiegel heb ik ook en gebruik ik elke ochtend bij het opmaken! Echt een fijne spiegel! Dit jaar ben ik niet geweest. Verleden jaar wel. Toen had ik leuke make-upjes gescoord bij de Fogan stand en een mooie ketting gekocht. Volgend jaar maar weer! En die karretjes……;-) Xxx
  Mandy onlangs geplaatst…Lorac Unzipped (duplicate)My Profile

  Beantwoorden

  1. Madeleine

   Dankjewel Mandy πŸ™‚ Oh wat leuk, tik ‘ em aan! Wat goed dat je niet bent geweest πŸ˜‰ Ja, ik had ook wat make-up gezien, maar niet gekocht πŸ™‚ Haha, wie weet zien we elkaar volgend jaar wel op de HHB πŸ™‚

   Beantwoorden

 7. Marloes/GLAMOURMOES

  Erg leuke en gezellige vlog! Je hebt je netjes ingehouden qua shoppen haha πŸ˜‰
  Marloes/GLAMOURMOES onlangs geplaatst…OOTD Denim blouse + nieuwe fietsMy Profile

  Beantwoorden

  1. Madeleine

   Dankjewel πŸ™‚ Ja goed he?!

   Beantwoorden

 8. BeautyblogLaura

  Leuke vlog! xx
  BeautyblogLaura onlangs geplaatst…My life in pictures #4My Profile

  Beantwoorden

 9. LL

  Wat leuk om te zien! Ik ben er zelf ook geweest voor het eerst dit jaar, echt heel leuk, maar ook heel druk haha.
  LL onlangs geplaatst…Lipstick | MAC Toxic TaleMy Profile

  Beantwoorden

  1. Madeleine

   Dankjewel πŸ™‚ Ja, druk he? Ik moet mezelf altijd mentaal ff voorbereiden anders word ik gek. πŸ˜›

   Beantwoorden

 10. Kim

  Ik ben nog nooit op de huishoudbeurs geweest, maar wat ziet het er leuk uit zeg!

  Beantwoorden

  1. Madeleine

   Hihi.. ja het is ook echt leuk!!!! Volgend jaar misschien? πŸ˜‰

   Beantwoorden

 11. Laleh

  Leuk filmpje!
  Ik ben er ooit weleens geweest, maar het is niet echt niets voor mij. Maar wel leuk om jouw filmpje te bekijken.

  X
  Laleh onlangs geplaatst…Sleeping “beauty”/ Doornroosje (ENG/NL)My Profile

  Beantwoorden

  1. Madeleine

   Dankjewel πŸ™‚ Ja het is ook iets waar je van moet houden. Het is onwijs druk!!!! Dankjewel voor je lieve comment πŸ™‚ X

   Beantwoorden

 12. Northflix

  Leuk, hoor!
  Ik ben vorig jaar voor het eerst geweest, maar ik vond het niet zo bijzonder.
  De drankenhal vond ik nog het leukste πŸ˜‰
  Verder heb ik me kapot gelachen om al die vrouwen met trolleys, mensen die elkaar aan de kant duwen voor een gehaktballetje en uit hun dak gingen bij LA The Voices.
  Dit jaar heb ik het maar overgeslagen πŸ˜‰
  Northflix onlangs geplaatst…PLOG 16: (te)veel taart, WIDM?, leuke post en zon!My Profile

  Beantwoorden

  1. Madeleine

   Dankje πŸ™‚ Hahahaha zo gaat dat op de HHB duwen en trekken geblazen voor gehaktballetjes πŸ˜›

   Beantwoorden

 13. Joor

  wat een leuke video!!! Echt super leuk!!! πŸ˜€ haha die karretjes … πŸ˜› ze lijken me zo irritant op die beurs :0
  Joor onlangs geplaatst…OOTD : Vandaag is het roze!My Profile

  Beantwoorden

  1. Madeleine

   Thanks meid πŸ™‚ Ja is het ook, haha!

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge