Video: Opperdepop februari 2015

Hi there! Vandaag is het tijd om mijn opperdepop producten van februari te laten zien πŸ™‚ Het is best wel wat, al zeg ik het zelf.

Veel kijkplezier!


Q: Wat heb jij allemaal opgemaakt in de maand februari?

xoxo Madeleine

Volg mij op:
<3 |Β InstagramΒ | <3 |Β BloglovinΒ | <3 |Β TwitterΒ | <3 |Β YoutubeΒ | <3 |Β FacebookΒ |<3

More about Madeleine

22 thoughts on “Video: Opperdepop februari 2015

 1. Manon

  Wat heb je veel fijne producten opgemaakt!
  Manon onlangs geplaatst…Naked 3 Power Brushes [BuyInCoins]My Profile

  Beantwoorden

 2. Simone

  Haha XD Die duiven. Dat doen ze hier nou nooit! πŸ˜‰ Whahaha! Die labello van de action vind ik normaal altijd wel fijn. Ik heb ook echt een verslaving eraan. Ik vind het prima dat je de maandverband deelt hoor. Ik gebruik eigenlijk nog altijd die van Always, maar dat is natuurlijk relatief wel prijziger dan die van de action, dus die gooi ik de volgende keer in mijn mandje!
  Simone onlangs geplaatst…Lyme update: Non-stop griep en de Lyme poliMy Profile

  Beantwoorden

  1. Madeleine

   HAHAHA … ze kunnen s’ochtendsvroeg echt te keer gaan met dat koeren 😐 Always is ook een fijn merk πŸ™‚ IK vind die met een geurtje echt heerlijk ruiken. Als er weer een goede actie is, wil ik ze weer eens aanschaffen. πŸ™‚ Action is ook goed en prettig πŸ™‚

   Beantwoorden

 3. Petra

  Sahhhh heb ik effe geluk,ik heb vanmiddag met die onozele oogroller in mijn handen gestaan en gedacht…..neeeeeeeh die ga ik vast toch niet gebruiken….ben ik effe blij achteraf, dat ik hem niet gekocht heb…..leuke video heb je weer gemaakt….heb er met veel plezier naar gekeken…
  Petra onlangs geplaatst…Kruidvat Proffesional: 06 Blusherkwast- rechtMy Profile

  Beantwoorden

  1. Madeleine

   HAHAHAH Nou petra, ik heb je centjes gered in je portemonnee πŸ˜‰ Dankjewel voor je lieve comment! Het doet mij deugt dat mensen het leuk vinden naar mij te kijken πŸ˜€ Xxx

   Beantwoorden

 4. Mandy

  De bloopers…..stop daar alsjeblieft nooooooit mee! Geweldig! En die oogroller…die ligt hier ook te verstoffen. Ik moet ook maar eens de “bezem” erdoorheen halen! De facegel van de action is mijn alltime favorite, voor mij geen andere net als de gezichtsscrub van de action, ook zo lekker! En idd maandverband en/of tampons horen ook bij opgemaakt! πŸ˜‰ Xxxx
  Mandy onlangs geplaatst…MAC paintpot “Bare Study” dupe Maybelline Color Tattoo “Barely Branded”.My Profile

  Beantwoorden

  1. Madeleine

   HAHAHA Wat leuk om te horen Mandy. Ik kijk mijn bloopers zelf ook graag terug, en dan lach ik mezelf weer lekker hard uit πŸ˜‰ Oeh binnenkort even neuzen bij de scrubs van action. πŸ™‚ Jaaaa toch? Leuk πŸ˜€ Xxxxx

   Beantwoorden

 5. Marion

  Haaaahahahaha, jouw filmpjes zijn echt the best! Oh heerlijk om al zoveel gelachen te hebben op de vroege ochtend. Je bent zo leuk en lekker echt. Niet dat gemaakte leuk doen en de mooie barbiepop uithangen zoals je in zoveel filmpjes ziet. LOVE IT!! XXXXX
  Marion onlangs geplaatst…EdelsteenmassageMy Profile

  Beantwoorden

  1. Madeleine

   Ahhhhhhhh wat lief om te horen πŸ˜€ Ik weet gewoon niet waar ik moet kijken. Ik vind het leuk om te horen dat je al lekker hebt kunnen lachen. Lachen is zo fijn πŸ™‚ HAHAHAHA Ja ik ben echt een droogklootje ja πŸ˜› Ik kan mezelf ook echt niet anders voor doen dan dat ik ben. Want dan ben ik mezelf niet πŸ˜‰ Thanks voor je lieve comment <3 xxxx PS. Dit doet mij ook echt deugd!!!!

   Beantwoorden

 6. DaniΓ«lle

  De reinigers gel van de Action heb ik laatst nog in mijn handen gehad. Ik zat te twijfelen of ik het wel of niet moest scoren.
  DaniΓ«lle onlangs geplaatst…Lipstick met een verrassingMy Profile

  Beantwoorden

  1. Madeleine

   En dus niet genomen? Opzich is ‘ie wel fijn hoor qua structuur. Alleen word niet blij van de alcohol wat erin zit!!!!

   Beantwoorden

 7. Annelot

  De bloopers zijn echt leuk! Fijne producten heb je opgemaakt!
  Annelot onlangs geplaatst…De Serie TagMy Profile

  Beantwoorden

  1. Madeleine

   Thanks Annelot πŸ™‚

   Beantwoorden

 8. Kimberly

  Wat een leuke video! Grappige bloopers XD
  Kimberly onlangs geplaatst…Waarom ik zo van reizen houdMy Profile

  Beantwoorden

 9. Kirsty

  Leuke video! Je hebt weer veel leuke producten opgemaakt! Ben benieuwd welke producten van Ziaja je uiteindelijk voor je huid wilt gaan gebruiken voor in je routine πŸ™‚ Leuke blooper ook weer!
  Kirsty onlangs geplaatst…Reactie op The Questions of Life Tag door BeautyblogLauraMy Profile

  Beantwoorden

  1. Madeleine

   Thanks πŸ™‚ Ja ik ben zelf ook benieuwd!

   Beantwoorden

 10. saarenzo

  Leuke video! Wat heb je een hoop opgemaakt. Die oogroller klinkt echt slecht!
  saarenzo onlangs geplaatst…MEET THE BLOGGER: THE SPARKLING BEAUTYMy Profile

  Beantwoorden

  1. Madeleine

   Thanks πŸ™‚ Ja klopt, is ‘ie ook πŸ˜›

   Beantwoorden

 11. joor

  Haha die duiven.. :p ….
  Zo jij hebt echt veel opgemaakt. . Haha ik heb niet veel opgemaakt :0
  Alleen mijn shampoo herbal essence
  Verder echt leuk filmpje ! β™₯
  joor onlangs geplaatst…OOTD : Vandaag is het roze!My Profile

  Beantwoorden

 12. Happy Stuff #2 | Mijn Kladblog

  […] regen die op het dakraam klettert als ik in bed lig. Van krentenbollen met kaas. Van de filmpjes van Madeleine.Β Van nieuwe blogjes ontdekken. Van nieuwe artikelen schrijven. Van grappige Greet. Van gedoogkat. […]

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge