New in: Foto op canvas – Pixum Nederland

Laatst werd ik benaderd door Pixum of ik een foto op canvas wilde laten maken. Ik hoefde er niet lang over na te denken.. Ja, natuurlijk wil ik dat! 🙂

Pixum is een populaire online fotoservice. Vijftien jaar geleden is het opgericht in Duitsland, en inmiddels zijn ze actief door heel Europa. Ze hebben een gevarieerd aanbod van fotoproducten. Van foto-afdrukken tot enorme XXL-posters en van fotoboeken tot canvasfoto’s.


 Op woensdag 14 januari 2014 deed ik mijn bestelling bij Pixum. Ik dacht eerst goed na, welke foto’s ik voor deze foto op canvas wilde hebben. Ik hoefde er gelukkig niet lang over na te denken 😉

Je hebt keus uit allerlei soorten materialen waarop je je foto kan afdrukken zoals: acryl, aluminium, fotoposter, canvas en nog meer materialen. De canvas kan met hout geleverd worden, of je kan een fotocollage ontwerpen en je kan je beeldmateriaal bestellen in mooie luxere lijsten.

Ik mocht een foto op canvas laten drukken. Je kan kiezen uit allerlei afmetingen, van klein tot groot en van vierkant tot panorama. Vanaf €17,99 kan je een canvas laten bedrukken.. Wil je het groter hebben? Dan wordt de prijs natuurlijk hoger 😉

Ik koos voor een fotocollage op canvas, want ik kon namelijk niet kiezen uit 2 foto’s. 🙂 En nu staan ze met z’n tweeën op mijn canvas. Joepie, hier ben ik enorm blij mee!

Ik zal jullie niet langer in spanning houden en mijn nieuwe aanwinst onthullen! *Ik voel mezelf net Hanneke Groenteman bij het onthullen van de portretten bij het programma Sterren op het doek!


Ik kreeg de canvas donderdagmiddag 22 januari 2015. Het was goed ingepakt en goed beschermd.
 photo 707b6e97-69f1-4d3c-bbbc-7c21fff6a5e6_zpsf14550eb.jpg

Goed verpakt in plastic.. met houtjes, heb eerlijk gezegd geen idee waarvoor het dient!  photo SAM_0789_zpsa9bf36e9.jpg

 


Dit is ‘em dan! 🙂

 photo SAM_0795_zps07ab304e.jpg

 photo SAM_0793_zps009fa523.jpg

 

Toen ik de het uit de verpakking haalde, moest ik echt even goed kijken. Het is zo goed en mooi gelukt 🙂 Gewoon precies de foto’s uit Londen… yeah! En nu gewoon op doek..  Voor de bestelling had ik de Photo Booth foto’s gemaakt met mijn nieuwe camera, voor een betere kwaliteit. Nou, dat mag er zeker wezen!

De afmeting van mijn canvas is 30 x 40 cm!


Dit zijn de Photo Booth foto’s uit Londen afgelopen juli. De originele foto’s hebben we nog, en die ik heb ik netjes bewaard in een envelop.  Ik ben enorm blij dat het nu op doek is gedrukt. Dit doet mij denken aan een enorm leuke en onvergetelijke tijd in Londen samen met mijn zusje :).  Aan Londen denk ik nog vaak aan terug met een grote glimlach!

De foto rechts op het canvas vind vind ik het meest geweldig. Want we hadden eerst een foto (links) gemaakt in de Photo Booth en daarna gingen we wandelen door Camden Town. Daarna stelde mijn zusje voor om er nog 1 te maken, en dan met de letters LOVE uit te gaan beelden. Oke, hele discussies hadden we gehad… want het moest wel perfect, namens Jorinde! Oke, afgesproken. In het hokje, nog 1 keer bespreken en ik moest zo lachen, zusje werd een beetje boos… geld erin! En toen nog harder lachen…. dat kan je wel zien op de foto’s! Zie vooral foto rechts (2e onder van rechts! daar moest ik het hardst lachen, tot tranen aan toe 😉)  En de foto’s waren niet op volgorde van LOVE uitgeprint 😛 Dus, de hele oefening hoe we LOVE moesten uitbeelden is sowieso wel gelukt. Alleen niet op de manier van mijn lieve zusje Jorinde 😛  Onze zusterliefde spat er sowieso vanaf met alle lol die we hadden <3.

Dankjewel Pixum, voor deze mooie canvas :). 


Zou je ook een canvas willen ontwerpen? Bekijk hier de mogelijkheden.. Er is voor een ieder wat wils!


Q:  Wat vind je van mijn foto op canvas? Heb jij al een foto op canvas in je interieur hangen?

xoxo Madeleine

Volg mij op:
<3 | Instagram | <3 | Bloglovin | <3 | Twitter | <3 | Youtube | <3 | Facebook |<3

* Dit product heb ik ter review aangeboden gekregen van een bedrijf. Dit heeft geen invloed op mijn mening.

More about Madeleine

53 thoughts on “New in: Foto op canvas – Pixum Nederland

 1. niesca

  Oh wat super super leuk zeg! je foto is ook erg leuk!!

  Beantwoorden

  1. Madeleine

   Dankjewel 🙂 Ik ben er zo blij mee, hihi!

   Beantwoorden

 2. Celine

  Wij hebben een aantal jaren terug aardig wat foto’s op canvas laten drukken bij “Herinnering op linnen”, dat was een erg goede service met een mooi resultaat. Die van jou ziet er ook erg leuk uit, en wat een leuke foto’s heb je gebruikt! Erg leuk om te zien

  Beantwoorden

 3. Petra

  Wat is hij leuk geworden. logisch dat je niet kon kiezen, de gein druipt van de fotos af…heerlijk om dit te zien, het canvas ziet er ook echt heel mooi uit….

  Beantwoorden

  1. Madeleine

   Dankjewel! Ik ben er zo blij mee… Ik kan het ook niet geloven hoe mooi het canvas is…!

   Beantwoorden

 4. beautycreatures1

  Wauw, wat een super leuke foto’s! 🙂

  Beantwoorden

 5. Hilly

  Ah wat een lieve foto! Jullie zusjesband is echt heel erg leuk om te zien 🙂

  Beantwoorden

  1. Madeleine

   Dankjewel lieve Hilly 🙂

   Beantwoorden

 6. inspiredbylifee

  Aaaah wat een leuke foto!

  Beantwoorden

 7. linnied

  Super leuke fotos’
  Leuk dat je zo aanbieding krijgt,hoe gaat zoiets?
  Krijg je zomaar een email via je blog of stel jezelf voor aan hun?

  Beantwoorden

  1. Madeleine

   Dankjewel 🙂 Ik kreeg een mail van ze.. 😉

   Beantwoorden

 8. joorloveswriting

  Wauw wat een gave canvas!! Super leuk!! Ik moet nog eentje laten maken. Maar geen idee waar nog… misschien doe ik het wel bij pixum!

  Beantwoorden

  1. Madeleine

   Dankjewel!!!!! Oh wat leuk. Pixum is echt aan te raden hoor 🙂 Ben benieuwd naar jou canvas 😉

   Beantwoorden

 9. Marion

  Oh neeeeee! Wat een gave foto! Geweldig! Supergirlz! Ik heb voor mijn mams een foto af laten drukken op Canvas bij Pixum. Was er ook zo blij mee. X

  Beantwoorden

  1. Madeleine

   Hihi dankjewel 🙂 oh wat leuk!!!!! Ja he, de kwaliteit is zo wauw!!

   Beantwoorden

 10. lifemustbefabulous

  Supergaaf!!! En heerlijk geschreven hihi ik moesr echt even lachen bij je Hanneke Groenteman vergelijking hihi XoXo Olivia

  Beantwoorden

  1. Madeleine

   Dankjewel! Hihi leuk om te horen 🙂 Hanneke Groenteman is the bom! XXX

   Beantwoorden

 11. Nathalie

  Wat een super leuke foto’s…
  Liefs Nathalie

  Beantwoorden

 12. mandybosnails

  Kan me voorstellen dat je hier heel blij mee bent! Zijn echt hele leuke foto’s. Heerlijk stel zijn jullie. Kan niet anders dan vrolijk hiervan worden! Ik heb ook ooit voor mijn oudste zoon een foto op canvas laten maken. Van hem in Afghanistan als militair! Ook heel gaaf geworden! 😉 Xxxx

  Beantwoorden

  1. Madeleine

   Dankjewel lieve Mandy 🙂 Oh wat leuk en speciaal. Het lijkt mij wel moeilijk om als moeder je zoon naar Afghanistan te moeten laten gaan.. Is hij nog militair? Ja dat is ook iets moois om vast te leggen 🙂 XXX

   Beantwoorden

 13. RealEev

  Leuke foto’s, zit een heel verhaal achter zo te lezen haha! Het idee was er… 😉

  Beantwoorden

 14. Marjoleinee

  Wat een leuke foto’s!! 🙂

  Beantwoorden

 15. Northflix

  De vrolijkheid spat er vanaf! Heel erg leuk!

  Beantwoorden

 16. Kirsty

  Wat een superleuk canvas! Heel leuk ook dat je er foto’s van de photobooth in Londen in hebt gedaan, dat maakt het ook meteen een mooi aandenken!

  Beantwoorden

  1. Madeleine

   Dankjewel 🙂 Ja echt een heel mooi aandenken!

   Beantwoorden

 17. Mariëlle

  Aaah super leuk, en natuurlijk ook een mooie herinnering!!

  Beantwoorden

 18. astriddel

  Oh wat een super leuke canvas! leuke foto’s ook! 🙂

  Beantwoorden

 19. Linda

  Wat heb je een onwijs leuke foto op canvas gekregen, word er helemaal vrolijk van!

  Beantwoorden

  1. Madeleine

   Dankjewel 🙂 Hihi ik ook!

   Beantwoorden

 20. Pink it

  Je hebt hele leuke foto’s uitgekozen het is een mooie canvas geworden x

  Beantwoorden

 21. Infinity

  De kwaliteit ziet er super uit! Hele leuke foto’s ook! Ik kan geloven dat je er met een glimlach naar terugkijkt!

  Beantwoorden

  1. Madeleine

   Dankjewel 🙂 Ja ik vind de kwaliteit ook helemaal super!

   Beantwoorden

 22. saarenzo

  Aah echt super leuk! Ik word helemaal vrolijk wat deze foto’s 😀 En ik had (of heb eigenlijk) ook geen idee waarvoor die houtjes nu zijn haha.

  Beantwoorden

 23. Sas

  Wat een vrolijkheid op deze foto’s! Erg leuk, mooie canvas

  Beantwoorden

 24. instaMAD #82 |Hello february, Sneeuw, Nieuwe start | | Made by Leine

  […] was binnen! Wat een leuke reacties van jullie allemaal. Heb je het gemist?  Mijn canvas kan je hierrrr bewonderen! <3 Donderdagavond was het weer even tijd om de nageltjes wat liefde te […]

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge